Šta je novo?

SLANJE Eunet poste preko 063

I_L_I_J_A

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
660
Imam PocketPC i Nokiu sa IRDA
Povezao sam ih, podesio sve parametre i sada preko PocketPCja mogu da gledam Eunet postu

verujem da se isto desava i kada se posta gleda sa telefona koji ima email klijent:

PROBLEM je to sto NE MOGU DA SALJEM POSTU NA SVE ADERESE tj. na eunet adrese slanje radi ali na druge NE

bio je tred oko toga http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?t=34329 gde je Heechee dao neko resenje koje koliko vidim NE RADI.

Jel neko moze da mi pomogne ili tu nema pomoci

Meni sve radi, doduše preko GPRS-a...

ne radi naravno posto je mobtel provajder internet konekcije i oni su zaduzeni za smtp server.
EUnetov smtp se ponasa kao da je bilo koji drugi provajder u pitanju te ne dozvoljava slanje na adrese koje nisu u okviru eunet domena :)

Standardno anti open relay podesavanje :)

mobtelov smtp koji su ranije davali za slanje putem wap-a i gprs-a ne radi vise tako da jedino da nadjes(te) neki open relay server pa sa njega da saljete

>mobtelov smtp koji su ranije davali za slanje putem wap-a i gprs-a ne radi vise tako da jedino da nadjes(te) neki open relay server pa sa njega da saljete

jel zna neko takav OPEN RELAY SERVER - i ako bi to moglo da se namesti

Odes lepo na webmail.eunet.yu i saljes odatle, a stavis carbon copy sam sebi (ako ti treba sacuvana kopija). Provereno radi :)

Nazad
Vrh Dno