Šta je novo?

SlamIt Pinball: Big Score Trailer

Lepo, nema šta.

Mogu samo da kazem: SVAKA CAST!! Gledajuci ovaj video, osecam se ko da se nalazim u lokalnoj buvari (mladji sigurno ne znaju sta je to :D ) Vidim da se Technetium Games Development Studio nalazi u Despota Stefana. Samo napred!!

woo hoo! :) Jos da imam odgovarajuci monitor (jedno 30 incha sa tilt funkcijom :p ). Svaka cast!

Izgleda impresivno :) podseca na one buvare u kojima smo visili :D Kad ovo izlazi?

Od Pro Pinball serijala nisam pipnuo nista slicno, tako da ce ovo da legne
ko kec na desetku !! Jos je i made in Serbia - znaci kupovina originala .

Poslednja izmena:
Znaci neverovatno :) Old school, must have! Ali sta su uradili sa komandama je najjaci potez lol
Magnifficent :D

VRH! Ali VRH!

Nashi ili njihovi ko god da je pravio odlichno je naprvio :bottle: :guitar: :,,: :cigar:

joj a ja mislio neka reklama za tastaturu :):)

Ovo obecava!

Nema me tamo, ali znam celu ekipu koja je to radila.

Svaka im čast. Oduševljen sam. Pazi, bio bih oduševljen i da je EA izbacio, a ovako sam i oduševljen i srećan! Kupujem original. Samo napred, momci!

zna li se okvirno datum izlaska? Koliko ima tabli?

Datum izlaska zavisi od izdavaca... a koliko ja znam jos nisu nasli izdavaca. :(

I od mene svaka cast!!! samo napred!

Pa jel gledaju ti izdavači YouTube. ***e, ne verujem!?

Ma kakvi, samo pivotujem 244T i eto ti ;)

Ja nemam reci za ovo. Kupujem original sigurno. Kad samo pomislim koliko ovde ima ljudi koji stvarno znaju sta rade, ali... Ma, bice bolje ;)

samo da igra ne prodje kao "nitro stunt racing" - bez izdavaca vec godinu dana...

Nazad
Vrh Dno