Šta je novo?

Slackware 12 & Compiz

Neky

Slavan
Učlanjen(a)
01.10.2007
Poena
330
Skinite skriptu odavde. Posle toga pokrenite

Kod:
nvidia-xconfig --composite
nvidia-xconfig --allow-glx-with-composite
sledeći korak je dodavanje linije

Kod:
 Option "AddARGBGLXVisuals" "True"

u sekciju Device.

Posle toga

Kod:
emerald --replace
zatim
Kod:
compiz --replace --indirect-rendering --sm-disable ccp &
Kod mene radi.

w8utjs.png

Poslednja izmena:
imas na blejach.blogspot.com kompletno uputstvo za podesavanje poslednje verzije compiz-fusion-a sa sve prekompajliranim paketima... ova verzija koju ces naci na gore pomentoj adresi je mnogo stabilnija od one koja dolazi uz slack 12.. a instalira se veoma lako...

pozdsrav

Fino, nisam znao za to. Bilo bi lepo da neko proba po ovome što sam skupio, čisto da mi javi da li je uspeo lako kao i ja.

ja i moj kolega sa posla smo nekako na jedvite jade instalira compiz ali moram da primetim da mi je mashina barem 10 puta sporija, dok kada ne koristim compiz onda "leti" .. bicju kratak pa ako neko ima neki savet kul, ali svejedno cju pogledati linkove iznad..malo sam se iznenadio kada videh bash slack 12.0 i compiz

elem ovo je mashina

turion 1800+
1gb rama
120 gb hdd
grafichka je ati mobility radeon x1600

vuche se ko baba :/

A kod mene se npr. ne primeti da li je upaljen Compiz ili ne, mašina iz potpisa.

ajde nemoj sad da preterujes... sigurno se primeti, imamo slicne konfiguracije, a ja osecam da je sporije. Zato ga i ne koristim...

ajde nemoj sad da preterujes... sigurno se primeti, imamo slicne konfiguracije, a ja osecam da je sporije. Zato ga i ne koristim...

Na Asusu EEE PC koji ima CPu od 900 MHz i 512 MB RAM-a se ne oseca. Dakle ti imas problem a ne Compiz :)

Na Asusu EEE PC koji ima CPu od 900 MHz i 512 MB RAM-a se ne oseca. Dakle ti imas problem a ne Compiz :)
pre bih rekao da je vrlo mogucje da nije lepo instaliran drajver..no videcju uskoro shta se deshava sa onim blejach blogom, necje me mrzeti da to probam kada odem na posao pa na tenane nocju...

ovaj kolega je bash dugo na slack-u i skroz mu nisam jasan shta cje mi compiz, a ja sam bash iz fazona - shto da ne ?!? .. mislim da je ati driver taj koji je kritichan, poshto primecjujem da ih vi ne koristite..ali kao iz malog mozda mogu da izvuchem da mi je PClinux bio mozhda malkice brzhi od ovog slack-a shto kao da ne zhelim sebi da priznam.. sa compiz-om je bio def..

Nazad
Vrh Dno