Šta je novo?

Slabi rezultati na 3dmark-u

meg24.de

Slavan
Učlanjen(a)
23.02.2009
Poena
304
A da li neko zna da li slabije napajanje moze da oslabi rad grafikce??? .Mislim na to da grafikca ne ispunjava full potencijal sto se tice grafike i fpsa.Konkretno mislim na 3dmark ...

procesor ti koci graficku.
treba da nabavis bolji procesor.

minimum su ti recimo x2 240 kod amd-a i kod intela e5200.

govorim naravno o procesorima koji su trenutno dostupni u prodaji.

mada oni procesori od pre 2,3 godine bi takodje iskoristili graficku kako treba,kao sto su e2180,e4400,e6750,svaki na otprilike 3ghz i to je to.

znaci,nabavi x2 240 i klokni ga na 3ghz i graficka ce da radi bolje,to je sigurno.

Pa ja cu to sad prosto morati uraditi .... u stvari ,mislim da bih bilo bolje da skupim josh malo para pa da predjem odmah na AM 3 socket....shta mislis ?

Cak ni e3200 ti nije losa solucija jer se klokuje kako neki mnogo skuplji modeli

ako hoces am3,morao bi prodati plocu,procesor i ddr2 memoriju,pa da kupis sve ovo,samo za am3 socket.

to bi bilo najpametnije.

uzmes recimo gigabyte ma770t plocu,neku memoriju 2x1gb 1333mhz i athlon II x2 240.

mada imas slabo napajanje,a graficka ti trosi oko 110w,pa jos kad kloknes procesor,on ce isto da povuce,tako da se ja ne bih igrao sa tim.

trenutno najbolje resenje bi ti bilo da samo ubacis x2 240 na tu plocu,ali posto je to MX verzija,verovatno je osakacena u necem i nema neku podrsku sto se tice procesora.

ovo je tvoja ploca:
http://asus.com/product.aspx?P_ID=0pKBwEIE8tqMT4j7#

tako da,ne podrzava nove procesore.

jedino ti preostaje da skupis love,pa da predjes na am3.

pozz.

Poslednja izmena:
druga mi je ploca ,nihe vise ova stara....mx je crkla iz nekog razloga :S trenutna mi je ms-7260 malo bolja od mx xD ..pa nish...onda cu uzeti taj x2 240

Pa ni ta ploca ne podrzava Athlon II 240... Pasce menjanje ploce :)
Pogledaj ovu plocu koju ja imam u mojoj masini, dosta je jeftina i odlicna...

Ako nesto mrzim,to je onda ploca sa 4 slota za modem xD hehe ...A ne znam...nisam vise pametan.Moracu nesto iskombinovati.

Nazad
Vrh Dno