Šta je novo?

slaba prodaja Max Pain 2

• Začetnik teme Začetnik teme Boyce
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Boyce

Čuven
Učlanjen(a)
14.02.2004
Poena
649
Pozdrav,

skoro sam procitao da je prodaja Max Pain-a 2 vrlo slabo isla (za njihova merila) i da su promenili razvojni tim za 3 deo. Neznam zasto su to uradili (ako je tacno) jer koliko znam svako ko je imao kontakta sa tom igrom je odusevljen i dao bi ruku da je odigra. Da li je razlog piraterija ili nesto drugo, ali ne treba menjati razvojni tim koji je napravio ovako dobar posao. Treba menjati ostala odeljenja. Sta vi mislite o tome?

pozdrav

Razlog je sto je igra krsh :d

Ko ce u inostranstvu da da 40$ za igru koja traje 6 sati, nema multiplej i ocajna je po mnogim aspektima ? Ni njima pare ne padaju sa neba. To sto se mi ovde lozimo da probamo sve jer nas diskovi kostaju po 50-100 dinara (a nekom i manje) i sto se svi naloze kad vide fenomenalno optimizovanu grafiku (a kao to nikog ne zanima :d ) - to su nasa posla.

Elem, igra je proglasena za poslovni promasaj godine.

Igra jeste kratka ali je vizuelni i dramski dozivljaj u odnosu na ogromnu vecinu igara!

Ja se nikako ne bih slozio da je igra krsh. Pored fenomenalne grafike, igra ima dobru pricu koja bi bila upropascena da su je vestacki produzavali (HALO). Gomila stvari tera te da je zavrsis, a pri tom ne mislim na Monu. Igrivost je identicna prvom delu, ako ne i bolja. Ne vidim sta je toliko krsh, konkretno? Ako je samo duzina, kazem, igra ne moze da bude duza, takva kakva je, bas je celina.

Max Payne 2 se niako ne može staviti u krš igre. Doduše cena od 40$ koju Filip pominje je visoka, pa i za takve igre. 😉
Sad kad bolje razmislim, nije ni kratka, već dosta dinamična, tako da imaš utisak da si je igrao samo 6 sati. 😀
Prvi deo ne mogu da upoređujem sa drugim, budući da ga nisam igrao, imam neispravnu instalaciju. :wall:

Stoji da je igra lepo podesena za nase trziste (grafika je dosta optimizovana i radi na mojoj gforce 2) i da su mnogi sa losim pc-jem imali da je probaju i da se oduseve. Sad mozda je zapadno trziste i previse razmazeno i voli samo da igre sa najlepsom grafikom.

Max Payne 2 je, bre, igretina! 😀

Igrao sam je na MX 460 i bila je sasvim OK, posle sam je ponovo isprobao kada sam prešao na R9600 pro i igra odlično izgleda. (presijavanje Maxovog kožnjaka :d ) Ne znam kakav bi kvalitet zadovoljio razmažene zapadnjake :trust: Dužina igre savršeno odgovara radnji.

Poslednja izmena:
OptiPlex je napisao(la):
Ko ce u inostranstvu da da 40$ za igru koja traje 6 sati, nema multiplej i ocajna je po mnogim aspektima ? Ni njima pare ne padaju sa neba. To sto se mi ovde lozimo da probamo sve jer nas diskovi kostaju po 50-100 dinara (a nekom i manje).

Pa, u Nemackoj, skoro niko. Ove redove pisem iz Stutgarta. Svi ovi ljudi kod kuce imaju iskljucivo piratski softver, sto ukljucuje i igre. Kod nas vlada neko glupavo ubedjenje da su ljudi sa Zapada postene ovce koje sve placaju. To je daleeeeko od istine. Nelegalnog softvera prosecan Nemac ima kod kuce tek nesto malo manje od prosecnog Srbina. U firmama je vec druga prica (ja sam u DaimlerChrysleru trenutno gde je sve savrseno legalno-osim softvera koji ja downloadujem sa njihovih 240 KB/s 😀 )

Igrate je, ali ne kupujete pa ljudi ostadose bez posla. 🙁

40$ i nije neki novac, pogotovo posle pada dolara u odnosu na evro (33 evra) a ovih dana je dolar malo skocio. Kada se pogleda koliko kostaju programi to je smesna cifra.
Jedino sto je zafrknuto da kada zavrsis sa igrom mozes da je ostavis negde da lezi. Mada mozes uvek da je odigras ponovo posle nekog vremena.

Sad neznam da li je to cena serial number ili dobijes kutiju, cd i uputstvo. Ako je ovo drugo cini mi se da nije mnogo zaista, pogotovo za zapad. Evo warcraft 3 je $28.99 (24.5 eur) - to cu da kupim kad tad, verovatno i diablo 2
Verujem dakle da svaki pravi ljubitelj igara moze komotno da priusti 1-3 video igre mesecno. Mozda je dobro resenje kupiti 1 noviju i 2 starije igre.

Boyce je napisao(la):
40$ i nije neki novac, pogotovo posle pada dolara u odnosu na evro (33 evra) a ovih dana je dolar malo skocio. Kada se pogleda koliko kostaju programi to je smesna cifra.
Jedino sto je zafrknuto da kada zavrsis sa igrom mozes da je ostavis negde da lezi. Mada mozes uvek da je odigras ponovo posle nekog vremena.

Sad neznam da li je to cena serial number ili dobijes kutiju, cd i uputstvo. Ako je ovo drugo cini mi se da nije mnogo zaista, pogotovo za zapad. Evo warcraft 3 je $28.99 (24.5 eur) - to cu da kupim kad tad, verovatno i diablo 2
Verujem dakle da svaki pravi ljubitelj igara moze komotno da priusti 1-3 video igre mesecno. Mozda je dobro resenje kupiti 1 noviju i 2 starije igre.
Varas se. Mladi ljudi (koji se cesce igraju od sredovecnih ili matorih) imaju cca 2000 eur platu. Svima im je skupo da daju 40-50 eur za igru (pogotovo za 3 igre mesecno) -samo kod nas nekima nije mnogo dati te pare sa platom od cca 250 eur-da nije tuzno bilo bi smesno.. Starije naslove ovde jos poneko i kupi jer su znatno jeftiniji. Generalno, manje se igraju od nas - narocito ne poznaju najnovije igre. Cini mi se da su ovde konzole popularnije od PC-ja.

Nazad
Vrh Dno