Šta je novo?

Slab komp i COD 5 :)

apostol7

Čuven
Učlanjen(a)
24.12.2001
Poena
620
Instalirao sam COD World at War, ali igra nece da se startuje vec pokazuje sledecu poruku : ...has encounter a problem and needs to close.

Da li se ovo dogadja zbog slabog kompjutera (Barton 2500, 1GB rama, Ati X1600)??

Gotovo ista moja masina je isto reagovala 🙁

Doslo je i to doba da se nova masina proba 🙂 🙂

ma ugasi unimodem half-duplex device ako imas pci modem i pici

treba 64bit procesor.

Poslednja izmena:
Zapravo verovatno je problem u nedostatku SSE instrukcija kod tog tvog Bartona.

Sada cu da ispadnem hejter ali igra nije vredna upgrade-a.

Ma jednostavno disable half duplex modem u device manager pod sound stavkom.... Radi provereno :wave:

Instalirao sam COD World at War, ali igra nece da se startuje vec pokazuje sledecu poruku : ...has encounter a problem and needs to close.

Da li se ovo dogadja zbog slabog kompjutera (Barton 2500, 1GB rama, Ati X1600)??

Tu poruku je izbacivao i meni😉

Kad sam disable-ovao half duplex modem igra je proradila:wave:

Tu poruku je izbacivao i meni😉

Kad sam disable-ovao half duplex modem igra je proradila:wave:
Blago vama, vama je proradilo, meni nije jer i nemam taj half-duplex device , sve sam pokuavao, sve što sam pronašao na netu kao rešenje, ništa nije pomoglo.Nije uspeo da proradi.Lažem, uspelo je kod komšije da proradi, eh, a njegova mašina.....HD4850 i plus svašta nešta.

CoD5 nije zahtevna igra, radila bi lepo samo da imaš neki Athlon 64 umesto XP-a...

Blago vama, vama je proradilo, meni nije jer i nemam taj half-duplex device , sve sam pokuavao, sve što sam pronašao na netu kao rešenje, ništa nije pomoglo.Nije uspeo da proradi.Lažem, uspelo je kod komšije da proradi, eh, a njegova mašina.....HD4850 i plus svašta nešta.

Same here, ali bas same 🙁 🙂

CoD5 nije zahtevna igra, radila bi lepo samo da imaš neki Athlon 64 umesto XP-a...
Ovo baš nisam razumeo, verovatno se ne odnosi na mene.Ja sam mislio da je XP Operativni Sistem a ne procesor.Znači ima i XP procesor?Ja imam Atlon 64 3200+, ali neće, tačnije oće, posle pola sata učitavanja, i onda imam 1 frejm u 5 sekundi, ali bukvalno.

Athlon XP je serija AMD procesora za Socket A platformu. U tu istu generaciju spada i Barton.
Njegova poruka se verovatno odnosila na apostol7-ovo pitanje na početku thread-a.
Enivej, kod tebe bi to ipak trebalo malo brže da radi, iako je diskutabilno koliko igrivo. Koje si detalje i rezoluciju podesio?

Athlon XP je serija AMD procesora za Socket A platformu. U tu istu generaciju spada i Barton.
Njegova poruka se verovatno odnosila na apostol7-ovo pitanje na početku thread-a.
Enivej, kod tebe bi to ipak trebalo malo brže da radi, iako je diskutabilno koliko igrivo. Koje si detalje i rezoluciju podesio?
Tu je mnogo veći problem izgleda, nego nameštanje u opcijama.Nema 5 frejmova u sekundi, nego 1 frejm na svakih 5 sekundi.najgore je što sve u opcijama oborim na minimum, i opet isto.Frustrirajuće je da neki na lošijim konfama nego što je moja krntija igraju bez problema.Moj drugar ima isti problem, ima isti procesor ali druga matična i Grafa.On ima nVidia 7300gt i ima isti proble.Ja imam Asus M2N a on ima MSI, ne mogu da se setim tačno koju, a kod njega je sasvim druga integrisana zvučna kartica.Kod njega je Realtek a kod mene Sound MAX.Da li je možda ipak problem taj Athlon 64 3200+ ,pitam se.Jel ima neko taj procesor, a da mu radi CoD5'

pogledaj moju konfu iz potpisa, na njoj radi odlicno....

Nazad
Vrh Dno