Šta je novo?

SKYSTAR2 nece da mi nadje kanale preko satelita

dane26

Čuven
Učlanjen(a)
17.06.2003
Poena
604
imam jedan problem,kupio sam skystar2,pre oko 2 meseca,sve je radilo super na winXP-u,posle ta 2 meseca sam vratio GHOST XP-a,i od tada mi ne pokazuje sliku na kanalima kad ubacim drajver 4.22,sve je pre radilo kako treba,sad napise cannot play this chanell,a ima signal,u donjem desnom uglu je zeleni krug,a kad stavim da potrazi kanale on nadje transpordere,ali nijedan kanal ne moze da nadje,znaci,ima signal,a ne moze kanale da nadje,na read me fajlu napise kao jedno od resenja--- type in the valid PID's---kakvi su to PID brojevi ? molim vas ako znate kazite mi sta da radim,unapred hvala.
danijel

Nazalost kartica se zakljucala :( , potrazi na netu nesto tipa "SkyStar2 unlock". Ako budes imao srece, procices dosta lako, ako ne... nazlost ostaje ti samo da ponovo snimis kod nekoga uz pomoc e-prom programatora bios kartice. Inace to je veoma cest slucaj kod tih kartica i veoma je opsirno opisan na NET-u :(

Ako je kartica zaista zakljucana, sve sto ti treba je jedan reg fajl kojim ces je otkljucati. Nemoj se baktati sa raznim util-ima koji mogu da se nadju po netu posto sam cuo da neki od njih znaju da naprave dosta problema. Inace, to je reg fajl' koji je sam EON ponudio kao resenje i to zaista funkcionise. Kad budem dosao kuci, probacu da ga okacim ovde...

evo i fajlica kome bude trebao ubuduce...
Znaci samo se importuje u registry bazu i trebalo bi sve da radi kako treba...

ps. posto me je forum uljudno obavestio da ekstenzija .reg nije dozvoljena evo istog fajla sa preimenovanom ekstenzijom u .txt. Znaci prvo preimenujte ekstenziju nazad u .reg pa zatim import...

Nazad
Vrh Dno