Šta je novo?

Skystar 2 i Skystar HD2 BSOD problem

Zoran_KS

Slavan
Učlanjen(a)
17.09.2006
Poena
345
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 5700X - NZXT Kraken X53
Matična ploča
Asus TUG Gaming B550M-E
RAM
Kingston Fury Beast 32GB DDR4 3600Mhz
GPU
Gigabyte RX6800XT OC 16GB
Storage
1 TB Kingston NV3
PSU
Thermaltake SE630W
Kućište
Lian Li A3
Monitor
Asus ProArt PA278QV
Miš & tastatura
Redragon K596 red switches & Logitech G402
Imam obe kartice u racunaru i problem mi se javlja prilikom gasenja racunara.ne uspe da se ugasi kom vec se pojavi BSOD i komp se restartuje.Pomaze samo gasenje na dugme.
Obe kartice imaju instalirane najnovije drajvere.Kada deinstaliram neku od njih gasi se sasvim normalno.Koristim Vistu x64(isti problem imam i na x32 verziji).
Sta moze da bude resenje?

možda baš zbog toga što je vista x64. meni SS2 nije hteo na visti da radi, ali zato na xp-u je dobro radio.

A šta će ti dve kartice?

Ja imam SS2 4 godine i stvarno mi nije jasno sta radis sa dve kartice?

Pa ocigledno dolazi do konflikta izmedju karti zato i dobijas bsod. Probaj da im zamijelis slotove. I stvarno sto ce ti 2 kartice u racunaru? Jedino ako se ne bavis offline download-om pa ti treba jedna karta za to a na drugoj da gledas kanale.

Da,to je tacno,na XP-u radi bez problema.
Razlog zasto mi stoje dve kartice u racunaru je sasvim,da kazem glup.
Imao sam ss2 karticu odavno i diseqc motor i to sve funkcionise super.Ali sa kupovinom HD karte saznao sam groznu istinu da sa njom nisam u stanju da pomeram diseqc motor :( .
Znaci trenutno mi ss2 nicemu i ne sluzi osim sto njome pomeram motor,ona nije ni zakacena za LNB.
To cu resiti na leto,kupicu klasican motor i pozicioner,ali trenutno nisam u mogucnosti.Pretpostavljam da je ovde problem do drajvera iako isti ti drajveri(identicni) sasvim lepo rade na XP-u.Zamena slotova nije imala nikakvog efekta.

PS:Ako neko zna kako pomeriti diseqc motor sa HD kartom bio bih mu zahvalan da to podeli samnom.
PS2: DA,bavim se offline download-om iako je malo zatisje na nebu ovi zadnjih mesec dana.

Poslednja izmena:
Imaš opisano kako pokrenuti motor detaljno na SF i ES, poduže je pa ne bih ovde pastovao (a i nije moj rad pa da ne kradem)

Ja to nigde nisam nasao,ajde daj barem link do te stranice.
Ali da bude za HD kartu a ne obicnu ss2.
Hvala.

To definitivno ne pomaze,probao sam odavno.

Vrh Dno