Ma katastrofa su i što se tiče dodavanja sadržaja iz Shwotime i Paramount produkcije, a nema ni prevoda... čemu onda služe.Gdje je uopće zapelo sa prevođenjem? Zadnjih nekoliko mjeseci prevedeni su samo novi naslovi...
Nemaju ni Dexter new blood.Ma katastrofa su i što se tiče dodavanja sadržaja iz Shwotime i Paramount produkcije, a nema ni prevoda... čemu onda služe.
Pregledah prvu sezonu serije "Evil", ostalih sezona nema, moram se pretplatiti na Paramount+ US kako bih pregledao. Sutra izlazi Dexter: Original Sin na Showtime, kod nas naravno ništa od toga. Itd Itd. Nigde veze, kako Netflix, HBO, Amazon i Disney mogu izbacivati originale isti dan, valjda bi trebali i ovi. Ovako je ovo polovična usluga.
Isti slučaj i kod mene.Ja sam rešio da otkažem skyshowtime pretplatu liferime 50% , jer uzimam preko yettel-a, pa ako neko želi da preuzme neka mi se javi privatnom porukom.
Moze ja sam isto tako. Otkazana pretplata na nalogu i onda logovanje na taj isti nalog sa mobilnog iz yettel aplikacije tamo gde se bira servis. Danas mi je poslednji dan pretplate i od sutra krece preko yettela.Postoji li neki način da otkažem pretplatu , a da u Yettelu, kad aktiviram aplikaciju, zadržim sadašnji nalog?
Hvala!Moze ja sam isto tako. Otkazana pretplata na nalogu i onda logovanje na taj isti nalog sa mobilnog iz yettel aplikacije tamo gde se bira servis. Danas mi je poslednji dan pretplate i od sutra krece preko yettela.
Ne vidim što bi raskidali saradnju koja je tek započela, potrajaće ja mislim. A slažem se da je osveženje, sada postoje dva streaming servisa u okviru dva slota za aplikacije unutar pretplate, puna kapa ako se gleda koliko bi se plaćalo bez Yettel paketa.Da li moze da se promeni na najveci paket a da se zadrzi lifetime 50%?
Budite sigurni da vam lifetime ne treba, jer Yettel moze u svakom trenutku da raskine saradnju sa SkyShowTime-om, mada se nadam da nece do toga doci. Svakako je osvezenje ponude medju digitalnim servisima u Yettelu.
Koliko košta da se uzme dodatni slot za Max ili Skyshowtime ,zavisno šta imaš u paketuJedino što Yettel u novim skupljim paketima nudi jedan - dva slota, na starim Total je bilo više. Sada kada menjaš paket pitanje isplativosti, ko je još na starom paketu i ima više slotova to se isplati.
ima li neko ovu info?Da li moze da se promeni na najveci paket a da se zadrzi lifetime 50%?
Budite sigurni da vam lifetime ne treba, jer Yettel moze u svakom trenutku da raskine saradnju sa SkyShowTime-om, mada se nadam da nece do toga doci. Svakako je osvezenje ponude medju digitalnim servisima u Yettelu.
Ne može. Već je bilo razmatrano to pitanje u ovoj temi. Navodno, njihova podrška je jasno odgovorila nekom od korisnika sa foruma, da se gubi benefit od 50% ako se pređe na najskuplji paket.ima li neko ovu info?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari