Šta je novo?

SkyShowtime u Srbiji

Jel su makar povecali broj prevedenih serija? Sad kad su i u A1 i Yettelu

Gdje je uopće zapelo sa prevođenjem? Zadnjih nekoliko mjeseci prevedeni su samo novi naslovi...

Gdje je uopće zapelo sa prevođenjem? Zadnjih nekoliko mjeseci prevedeni su samo novi naslovi...
Ma katastrofa su i što se tiče dodavanja sadržaja iz Shwotime i Paramount produkcije, a nema ni prevoda... čemu onda služe.
Pregledah prvu sezonu serije "Evil", ostalih sezona nema, moram se pretplatiti na Paramount+ US kako bih pregledao. Sutra izlazi Dexter: Original Sin na Showtime, kod nas naravno ništa od toga. Itd Itd. Nigde veze, kako Netflix, HBO, Amazon i Disney mogu izbacivati originale isti dan, valjda bi trebali i ovi. Ovako je ovo polovična usluga.

Ma katastrofa su i što se tiče dodavanja sadržaja iz Shwotime i Paramount produkcije, a nema ni prevoda... čemu onda služe.
Pregledah prvu sezonu serije "Evil", ostalih sezona nema, moram se pretplatiti na Paramount+ US kako bih pregledao. Sutra izlazi Dexter: Original Sin na Showtime, kod nas naravno ništa od toga. Itd Itd. Nigde veze, kako Netflix, HBO, Amazon i Disney mogu izbacivati originale isti dan, valjda bi trebali i ovi. Ovako je ovo polovična usluga.
Nemaju ni Dexter new blood.
Kada sam guglao da ga nadjem izbacilo mi Amazon prime, tamo udjem pise nije dostupna serija u Srbiji.
Bizarno sta rade sa tim lizingom serija

Ja sam rešio da otkažem skyshowtime pretplatu liferime 50% , jer uzimam preko yettel-a, pa ako neko želi da preuzme neka mi se javi privatnom porukom.

Isto i ja. Ne vredi ni tih 4e, a preko yettela nek ide kad je slobodan slot.

Izgleda da stvarno žele da zadrže koliko god je moguće korisnika. Iskoristio sam onu akciju za standardni plus paket 1.99e/me 2 meseca. Sad hteo da otkažem pretplatu i ponudiše mi još 2 meseca po 1.99e da ostanem 😅

Postoji li neki način da otkažem pretplatu , a da u Yettelu, kad aktiviram aplikaciju, zadržim sadašnji nalog?

Postoji li neki način da otkažem pretplatu , a da u Yettelu, kad aktiviram aplikaciju, zadržim sadašnji nalog?
Moze ja sam isto tako. Otkazana pretplata na nalogu i onda logovanje na taj isti nalog sa mobilnog iz yettel aplikacije tamo gde se bira servis. Danas mi je poslednji dan pretplate i od sutra krece preko yettela.

End of Summer - 26 decembar (serija)
Sweetpea- 2 januar ( serija)
Dexter: Original Sin- 30 januar, prve tri epizode.

Jel ovaj paket preko Yettela za SkyShowtime Premium ili Standard? Zna li neko?

Da li moze da se promeni na najveci paket a da se zadrzi lifetime 50%?
Budite sigurni da vam lifetime ne treba, jer Yettel moze u svakom trenutku da raskine saradnju sa SkyShowTime-om, mada se nadam da nece do toga doci. Svakako je osvezenje ponude medju digitalnim servisima u Yettelu.

Budite sigurni da vam lifetime ne treba, jer Yettel moze u svakom trenutku da raskine saradnju sa SkyShowTime-om, mada se nadam da nece do toga doci. Svakako je osvezenje ponude medju digitalnim servisima u Yettelu.
Ne vidim što bi raskidali saradnju koja je tek započela, potrajaće ja mislim. A slažem se da je osveženje, sada postoje dva streaming servisa u okviru dva slota za aplikacije unutar pretplate, puna kapa ako se gleda koliko bi se plaćalo bez Yettel paketa.

Jedino što Yettel u novim skupljim paketima nudi jedan - dva slota, na starim Total je bilo više. Sada kada menjaš paket pitanje isplativosti, ko je još na starom paketu i ima više slotova to se isplati.

Jedino što Yettel u novim skupljim paketima nudi jedan - dva slota, na starim Total je bilo više. Sada kada menjaš paket pitanje isplativosti, ko je još na starom paketu i ima više slotova to se isplati.
Koliko košta da se uzme dodatni slot za Max ili Skyshowtime ,zavisno šta imaš u paketu

Pomagajte ljudi, nikako mi ne ide sa ovim skyshowtime. Prvo sam muku mucio sa instalacijom na amazon firestick i odustao. Danas sam uzeo TCL tv s Google TV operativnim i racunao da cu sa tim da rijesim problem. Ali ma moju zalost google nalog mi je na ameriku i sad mi javlja da sky showtime nije dostupan u mojoj regiji, poludjeh. Nadjoh file za aplikaciju, skidoh je inprebacih na TV ali TV nece da je otvori jer je apkm ekstenzija. Pomagajte ako znate kako da na TV osposobim aplikacuju da mogu ka coek da gledam, da se ne patim za kompom

Napravi gogle nalog za tv i stavi srbiju i sa njim skidaj aplikacije. Mozes vise naloga staviti

Solidni dodaci za filmove od pre par dana, mada ostali bez nekih Hickokovih filmova i jos nekih zvucnih.

Ranije nisam gledao, ali sada sam bas uocio kako nema prevoda sem engleskog i mozda ceskog za Rear Window i Vertigo.

Mislio sam da ih otkacim, ali resio da cu da ih trpim jos neko vreme, iako je ponuda osetno tanja nego pre godinu dana.

ima li neko ovu info?

ima li neko ovu info?
Ne može. Već je bilo razmatrano to pitanje u ovoj temi. Navodno, njihova podrška je jasno odgovorila nekom od korisnika sa foruma, da se gubi benefit od 50% ako se pređe na najskuplji paket.

ne znam. koliko vidim, ništa

Imam problem sa titlovima na Google Chromcastu. Konkretno, pojavi se crni pravougaonik ili crni titl bez pozadine, pa se ne vidi. Sto je još gore, crni pravougaonik ostaje i kad su titlovi off.

Na tcl android TV, normalno radi. Ni sistem ni aplikacija nemaju nikakav upadate, a ne vidim nikakva podešenja za titl nigde...
Ideje, sugestije, predlozi?

Nazad
Vrh Dno