Šta je novo?

SkyShowtime u Srbiji

Ja i dalje ne kapiram šta ja ovde plaćam. Svakog meseca mi skidaju 2,5€ + 1,5€ da nemam reklame, a kad pustim nešto IDU REKLAME po 5 sekundi pa tek onda ono što sam pustio.
Definitivno je sve izgubilo smisao.
To su reklame za njihov sadržaj, da ne plaćaš 1.5e imao bi jos brdo reklama svega i svacega

to nisu reklame nego najave. a već je bilo reči i o tome i o plaćanju iz 2 dela

kako kome
1000002262.png

Ja sam 18.oktobra prvi put platio "iscela". Pretpostavljam da će se to tako nastaviti i u novembru.

i ja sam 19.10 platio objedinjeno

Ja iz dva puta 16.10.

Koja je najjeftinija zemlja i koji VPN koji se koristi za pretplatu? I ako se kupi preko neke druge zemlje da li ima srpski prevod?

Gde ima prevoda ima, nezavisno za zemlju, gde je najjeftinije ne znam

Jel se dešava nekome da secka Skyshowtime na Smart tvu na po par minuta? Imam neki Tesla 4k, nije naravno skup i kvalitetan model, ali vidim da se ovo dešava samo na ovoj app, na Netflixu i MAX-u nema ovih problema...

Jel se dešava nekome da secka Skyshowtime na Smart tvu na po par minuta? Imam neki Tesla 4k, nije naravno skup i kvalitetan model, ali vidim da se ovo dešava samo na ovoj app, na Netflixu i MAX-u nema ovih problema...
Meni se dešavalo na Philipsu iz 2020 godine

Meni se dešava. Secne slika na par sekundi i nastavi posle normalno. Nije do interneta...

Meni se dešava. Secne slika na par sekundi i nastavi posle normalno. Nije do interneta...
Znači nisam jedini... Koji je TV kod tebe u pitanju? Aplikacija može mnogo bolje da se optimizuje...

Reklo bi se da ti je slab tv ili mrežna kartica na TV-u ili i jedno i drugo. Kolika ti je brzina neta na TV-u, ako si je merio?

Reklo bi se da ti je slab tv ili mrežna kartica na TV-u ili i jedno i drugo. Kolika ti je brzina neta na TV-u, ako si je merio?
Jesam, 200/200 od 400/200 mbps, što je i više nego dovoljno, nije do toga svakako, MAX, Netflix, Move rade super, izgleda da je slab TV jer je u pitanju Tesla 4K model od 25k dindži 😅...

Jesam, 200/200 od 400/200 mbps, što je i više nego dovoljno, nije do toga svakako, MAX, Netflix, Move rade super, izgleda da je slab TV jer je u pitanju Tesla 4K model od 25k dindži 😅...
Super brzina, ovaj moj novi Samsung S90C ima slabiju mrežnu, samo do 100Mb. Izgleda da je onda do TV-a, tj kao što ti reče neoptimizaovane aplikacije koja traži više resursa... 🙄

… pojavila se klasik mini-serija ‘Shogun’… i ima prevod… :)

Isprobah SkyShowtime prvi put, da iskoristim trenutnu akcija za 1.99€ i razočaran sam, iskreno. Nije mi jasno koja je logika da nemaju u ponudi vlastite (Showtime, Peacock itd) original serije. Gde bih inače trebao da pogledam te serije ako ne na ovom servisu.

Nurse Jackie (Showtime) nema, Based On A True Story (Peacock) nema, St. Denis Medical (Peacock) nema itd. Chucky jedna sezona, bez prevoda…

Isprobah SkyShowtime prvi put, da iskoristim trenutnu akcija za 1.99€ i razočaran sam, iskreno. Nije mi jasno koja je logika da nemaju u ponudi vlastite (Showtime, Peacock itd) original serije. Gde bih inače trebao da pogledam te serije ako ne na ovom servisu.

Nurse Jackie (Showtime) nema, Based On A True Story (Peacock) nema, St. Denis Medical (Peacock) nema itd. Chucky jedna sezona, bez prevoda…
Bez obzira na to cija je serija, s vremena na vreme, serije odu na nejki drugi servis, npr, Nurse Jackie je sad, mislim, na amazonu... St Denis Medical je nova serija, tek krenula da se emituje, pretpostavljam da ce proci neko vreme pre nego sto krene kod nas

Da li sadrzaj vredi da se uzme uz A1 promo 3 meseca besplatno servis? Radi li ok na web osu app?

Radi se menjaža sadržaja već odavno, koju godinu, po striming servisima.
Imaju kašnjenje kod novog sadržaja, neko je okačio gore najavu pa vidi kada je ako postoji u najavi. Obično je kod nas neki dodatni period i zbog titlova, ako se sete da ih ubace.

Meni je skinuta danas uplata iz jednog dela. Nije više odvojeno.
Isplati se i dalje, pojavi se ponešto kada imam vremena da pogledam. Dečiji sadržaj odličan, a delim ga u tri kuće što je po meni sasvim OK.
Ako si Netflix fan onda mogu da ti kažem da verovatno neće da ti se dopadne. Ne volim i ne koristim Netflix pa iz ličnog ugla šta sam primetio.

• Like
Reagovanja: qka
Izlazi mi reklama na google tv da ima Yellowstone na Slingu, nova sezona. Cudi me da je nema jos na Skyshowtime.

Ljudi, sto puta pražvakano. Izlaze im epizode sa nekoliko dana zakašnjenja u odnosu na emitovanje u Americi. I izašla je nova Yellowstone epizoda juče na Skaju

Dostupnq je serija. Sinoc sam je odgledao

Nazad
Vrh Dno