Srbija nije na listi?
SkyShowtime Premijum će od 29. oktobra biti dostupan na svih 20+ SkyShowtime tržišta, uključujući Albaniju, Andoru, Bosnu i Hercegovinu, Bugarsku, Hrvatsku, Češku, Dansku, Finsku, Mađarsku, teritoriju Kosova, Crnu Goru, Severnu Makedoniju, Norvešku, Holandiju, Poljsku, Portugal, Rumuniju, Srbiju, Slovačku, Sloveniju, Španiju i Švedsku.
Biće kao sa MAX-om. Sto posto prelaz na Premium će značiti gubljenje popusta.Nadam se da će dozvoliti korisnicima koji imaju 50% da pređu na Premium i zadrže popust![]()
То и мене занима, писао сам подршци међутим ништа, никакав конкретан одговор нисам добио од њих!!!Zašto velika većina novih serijskih sadržaja dolazi bez lokalnih prijevoda?
Evo sta su meni odgovorili kad sam prijavio da nove serije nemaju nasih prevodaOčajni su. Nove serije ne prevode, a stare brišu! Da nisu obrisali onoliko sadržaja (koji je već bio preveden) pa to bi bila sasvim ok platforma....
Ovi gilipteri iz SkySwowtime su unapredili aplikaciju za LG, sad daleko lepše i brže radi nego pre.
Pre sam morao da ugasim automatsko puštanje trejlera da ne bih gađao TV, i to je išlo kao puž. Sad bez trejlera radio veoma korektno.
Dodali su i southpark par specijala.
Misliš na seckanje dok se pušta video? Ja taj problem nikad nisam imaoJesu li rešili problem sa seckanjem?
I ovde izvisismo 😅The limited-time Half Price for Life promotion is available to consumers across Andorra, Czechia, Denmark, Finland, Hungary, Netherlands, Norway, Poland, Romania, Spain, Sweden, and Slovakia.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari