Šta je novo?

SkyShowtime u Srbiji

Srbija nije na listi?

Jeste. Svuda uvode taj paket.

SkyShowtime Premijum će od 29. oktobra biti dostupan na svih 20+ SkyShowtime tržišta, uključujući Albaniju, Andoru, Bosnu i Hercegovinu, Bugarsku, Hrvatsku, Češku, Dansku, Finsku, Mađarsku, teritoriju Kosova, Crnu Goru, Severnu Makedoniju, Norvešku, Holandiju, Poljsku, Portugal, Rumuniju, Srbiju, Slovačku, Sloveniju, Španiju i Švedsku.

Staršno. Usluga bukvalno duplo golo, ali zato cene premium. :LOL:

Nadam se da će dozvoliti korisnicima koji imaju 50% da pređu na Premium i zadrže popust :)

… dogovorite se oko preuzimanja naloga sa članom iznad, ako je pretplata sa 50%…

Zašto velika većina novih serijskih sadržaja dolazi bez lokalnih prijevoda?

Koji je tacno problem sa tim novim paketom, posto dozvoljava 5 uredjaja istovremeno...?
Nije tesko jos 4 osobe da se nadju da se ne lazemo :D

Očajni su. Nove serije ne prevode, a stare brišu! Da nisu obrisali onoliko sadržaja (koji je već bio preveden) pa to bi bila sasvim ok platforma....

А А1 понуду у Србији гледају директор, секретарица и можда још 5 људи 😁
(Диша и секретарица му су радници А1)

Očajni su. Nove serije ne prevode, a stare brišu! Da nisu obrisali onoliko sadržaja (koji je već bio preveden) pa to bi bila sasvim ok platforma....
Evo sta su meni odgovorili kad sam prijavio da nove serije nemaju nasih prevoda

"Hvala vam što ste nam se obratili sa svojom zabrinutošću u vezi s dostupnošću prijevoda za nove serije i filmove na bosanski, hrvatski i srpski . Cijenimo vaše povratne informacije i razumijemo važnost lokalnih jezičnih opcija za naše gledatelje.
Nastojimo pružiti sadržaj na raznim jezicima, dostupnost prijevoda može varirati ovisno o licencnim ugovorima i vremenskim okvirima proizvodnje. Aktivno radimo na poboljšanju ovog aspekta i osiguravamo da je širi izbor sadržaja dostupan na lokalnim jezicima.

Cijenimo vaš doprinos i pomaže nam da bolje razumijemo potrebe naših kupaca.

Ako imate na umu određene naslove za koje smatrate da bi trebali imati lokalne prijevode, javite nam, a mi ćemo te povratne informacije proslijediti našem timu za sadržaj.

Hvala vam na razumijevanju i podršci."

Hajde navedite desetak naslova koji bi trebalo da imaju prevode pa da ih bombardujem i smaram :)

… najbeskorisnij support sa kojim sam ikada razmenjivao poruke…

Upravo mi je danas skinuta pretplata, ovog puta objedinjeno, ne iz dve partije. Očigledno su to sad promenili. Mozda zbog skorog uvođenja novog 4 K "plana". Ko zna kako će to naplaćivati. Dodatno ili u okviru nove, jedinstvene (veće) cene? 🤔

Nisam upratio sta je razlog sto je skinulo iz dva puta, vidim na izvodu i kod mene dva skidanja sa računa

Bilo je da se prva naplata odnosila na uslugu sa reklamama, a druga za skidanje tih istih reklama. Od nedavno izgleda da su to objedinili za korisnike koji su pretplaćeni za uslugu bez reklama. Pa tako imamo ponovo samo jedno "skidanje" sa računa u toku meseca.

Ovi gilipteri iz SkySwowtime su unapredili aplikaciju za LG, sad daleko lepše i brže radi nego pre.
Pre sam morao da ugasim automatsko puštanje trejlera da ne bih gađao TV, i to je išlo kao puž. Sad bez trejlera radio veoma korektno.
Dodali su i southpark par specijala.

Aplikacija za android telefone radi mnogo bolje nego za tv box. Ne mogu da verujem da nisu u stanju da poprave aplikaciju posle toliko vremena.

U BiH poskupio sa 6 na 7,92 BAM, iako je pisalo da je prvobitna cijena doživotna.

Gde je to pisalo? Pisalo je da je popust od 50% dozivotan. Pa nece ti niko dati prvu cenu dozivotnu, nema ni smisla, realno, sve poskuplje a da ti ostanes na istoj ceni, nema sanse

Jesu li rešili problem sa seckanjem?
Ovi gilipteri iz SkySwowtime su unapredili aplikaciju za LG, sad daleko lepše i brže radi nego pre.
Pre sam morao da ugasim automatsko puštanje trejlera da ne bih gađao TV, i to je išlo kao puž. Sad bez trejlera radio veoma korektno.
Dodali su i southpark par specijala.

The limited-time Half Price for Life promotion is available to consumers across Andorra, Czechia, Denmark, Finland, Hungary, Netherlands, Norway, Poland, Romania, Spain, Sweden, and Slovakia.
I ovde izvisismo 😅

Nazad
Vrh Dno