Šta je novo?

SkyShowtime u Srbiji

… pa, jedino da si ranije odgledao sve što vredi… nije ne znam kakav izbor, ali mnoge Sharidanove serije ne bi odgledao da nije SSa… nekako zaokrużio i Galacticu od početka, Fraisera, Deep Space Nine i slično… inače, fan sam klasičnih filmova i serija, te je i to plus na ovom servisu… i naravno, Nick Jr sadržaj…

… iskreno, zaintrigirala me je pre neki dan, a da ne znam ništa o njoj…

Nadjoh par naslova bez prevoda na "nasim" jezicima. To me je bas zacudilo

… za novije je uglavnom tako, od onih koji nisu ‘premium’ naslovi… ili od klasika… prodje neko vreme, pa se makar hrvatski pojavi…

Otkazujem sigurno a već par meseci plaćam
Razlog nema prevoda za seriju Podmornica (Das Boot)

Oni su i sami digli ruke od ovog servisa
A šteta, mogao je biti dobra konkurencija HBO-u

Ја га још увек имам држим, јер пријатељица гледа неке ствари на њему, ја бих за одјавио, у задње време скоро за ништа нема превода!!!

Vidim da je danas poslednji dan za Will and Grace. Seriju koju nikad nisu kompletirali, kao i dosta filmova koje brisu. Nista novo.
U okviru yellowstone fransize: najavljena je nova sezona 1923, kao i sequel The Madison
Nova sezona yellowjacket.
U okviru Dexter fransize: prequel Dexter original sin, kao i sequel Dexter new blood (s2)
Najavljeni su neki novi filmovi, kao i gomila rijalitija (Kardasijani, real housewifes itd.)
Eto ko jos nije odustao od servisa, cisto da otprilike zna sta moze da ocekuje u narednim mesecima 🙂

Vidim da je danas poslednji dan za Will and Grace. Seriju koju nikad nisu kompletirali, kao i dosta filmova koje brisu. Nista novo.
U okviru yellowstone fransize: najavljena je nova sezona 1923, kao i sequel The Madison
Nova sezona yellowjacket.
U okviru Dexter fransize: prequel Dexter original sin, kao i sequel Dexter new blood (s2)
Najavljeni su neki novi filmovi, kao i gomila rijalitija (Kardasijani, real housewifes itd.)
Eto ko jos nije odustao od servisa, cisto da otprilike zna sta moze da ocekuje u narednim mesecima 🙂
Meni ceo koncept brisanja serija/filmova sa neke platforme je ravan ludilu. I ceo koncept gde ti neku seriju koja je poodavno snimljena ne mozes da placas po tome koliko je korisnika gleda a ne koliko je ti dugo iznajmljujes.
Vidim ja da cu da odradim screen rekord nekih decijih crtaca i da ostavim sa strane za klinca i ugasim ovo u nekoj buducnosti :D Zao mi battlestar galaktike :D

… vala jedan od naslova koji stvarno vredi… a to, sa leasingom serija i filmova, skoro svi rade… osim možda Netflixa… da je nezgodno, nezgodno je…. Ali, ipak drže neke naslove kao premium kategoriju, koja karakteriše celu platformu…

… vala jedan od naslova koji stvarno vredi… a to, sa leasingom serija i filmova, skoro svi rade… osim možda Netflixa… da je nezgodno, nezgodno je…. Ali, ipak drže neke naslove kao premium kategoriju, koja karakteriše celu platformu…
Pa mislim ni tu se ne bi skroz slozio. Dexter je jedna od najpoznatijih serija Showtime-a. Rade na sirenju fransize i dozvole da nema prve sezone new blood-a, a najavljuju drugu sezonu?! Stvarno glupost.

… vratiće se, kad istekne na drugoj lease na drugoj platformi… dok ne diraju Buck Rogersa, ja sam miran… ;)

Predadoh doživotni nalog drugaru. Suviše retko sam ga koristio da bi davao i 2 evra, a ne 4 mesečno. Nedostatci preko kojih sam prelazio (npr. nedostatak 4k, nepotpune serije, siromašna biblioteka…) za koje sam smatrao da su dečije bolesti novog servisa, ispostaviće se da su ipak hronične boljke koje se neće skoro izlečiti. A i ako do neke promene dođe, cena će sigurno ići gore, jer su je već dizali iako nisu ništa poboljšali. Tako da, to je to od druženja mene i ovog servisa.

Instalirao sam Skyshowtime aplikaciju za android box (xiaomi tv box 2 nd gen). U toku gledanja filma aplikacija zna da secne na par sekundi. Da li se nekome dešavao sličan problem? Znam da nije do interneta.

Instalirao sam Skyshowtime aplikaciju za android box (xiaomi tv box 2 nd gen). U toku gledanja filma aplikacija zna da secne na par sekundi. Da li se nekome dešavao sličan problem? Znam da nije do interneta.
Desava se i kod mene to seckanje na TCL TV instalirana aplikacija.

webos verzija na 50nano763 modelu nekad radi jezivo sporo nekad se vuce :D Skapirao sam da ona glupa opcija da odmah pusta trejlere za promo serije/filmove na vrhu aplikacije proizvodi svo to raspadanje aplikacije.

webos verzija na 50nano763 modelu nekad radi jezivo sporo nekad se vuce :D Skapirao sam da ona glupa opcija da odmah pusta trejlere za promo serije/filmove na vrhu aplikacije proizvodi svo to raspadanje aplikacije.
Isključio sam tu opciju odmah ali je problem još uvek tu. Ne mogu da verujem da nisu u stanju da to reše

Ja ni ne znam da ima igde ta opcija, deder me uputi 🙂

Nazad
Vrh Dno