Na ApplevTv to ima ispred svake serije. Ali moze da se prekine.pre. traje ~15s i ne može da se prekine.
To nije reklama nego promotivni sadržaj, kao što je već spominjano. I drugi servisi (npr. Amazon) to isto rade.Probao i krenula reklama od 15s.
Zadnji put mi je skinuto 2,99 pre 5-6 dana, ali sada kao plan stoji:
Pogledajte prilog 439643
Ne znam šta je onda to Plus opcija, valjda bi trebalo i tu na početku da preskoči.
Po defaultu su svi prebačeni na paket bez reklama.Jel su oni sad sve stavili na taj plan sa reklamama? Pretplatio sam se još kad je krenuo servis, pa me interesuje jel su svi default na tom paketu ili?
Ne. Svi su stavljeni na skuplji plan, a ovo što prikazuju nisu reklame već najave!Jel su oni sad sve stavili na taj plan sa reklamama? Pretplatio sam se još kad je krenuo servis, pa me interesuje jel su svi default na tom paketu ili?
Isto mi ovako pise za moj plan, ali mi nije krenula najava/reklama kad sam pustio epizodu serije. ios aplikacija je u pitanju.Probao i krenula reklama od 15s.
Zadnji put mi je skinuto 2,99 pre 5-6 dana, ali sada kao plan stoji:
Pogledajte prilog 439643
Ne znam šta je onda to Plus opcija, valjda bi trebalo i tu na početku da preskoči.
Sada ce svako imati 2 naplate, za standardni plan 4.99/2.49 i dodatnih 3.00/1.50 za plan bez reklama, ukupno izadje 7.99/3.99, naravno ovi nizi iznosi su za one koji su na 50%Isto mi ovako pise za moj plan, ali mi nije krenula najava/reklama kad sam pustio epizodu serije. ios aplikacija je u pitanju.
UpravoSada ce svako imati 2 naplate, za standardni plan 4.99/2.49 i dodatnih 3.00/1.50 za plan bez reklama, ukupno izadje 7.99/3.99, naravno ovi nizi iznosi su za one koji su na 50%
Evo i objasnjenja https://www.skyshowtime.com/rs/help/article/why-two-subscriptions-payments-in-skyshowtime-account
Naravno mislio sam u kontekstu zadrzavanja popusta od 50%, tj. da li se u slucaju vracanja nazad na plan bez reklama pri tome gubi popust od 50%, ako mi ne odgovara taj sa reklamamaJel neko dobio od njih informaciju da li moze da se vrati na paket bez reklama, ako se aktivira sad ovaj sa reklamama, tj. ako se odstiklira plus opcija?
Onda možemo da se složimo da reklamiraju VLASTITI sadržaj u paketu bez reklama Prvi sam pristao na to, ali prosto rečeno, postaje neverovatno na šta sve olako pristajemo i još platimo za toPa je. Najavljuju VLASTITI sadržaj, a reklame su komercijalne, kakve viđamo po tvu i protalima...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari