Izgleda da Philips ima problem,na madjarskim forumima se isto zale.Inace trza slika i zvuk istovremeno.Sa ovom verzijom malo manje,predhodna je bila negledljivo.Sta ti tacno stuca? I ja sam probao,instalirao aplikaciju,al filmovi trzaju... medjutim meni je TV povezan putem Wifia,a izmedju je vise zidova,pa sam to pripisao tome,al eto moguce je da onda Philips tj.android TV ima problem
Ja imam Philips 55Oled707 i gledam skyshowtime preko wifi i 10mbit/s Adsl-a i nemam nikakvih problema.Izgleda da Philips ima problem,na madjarskim forumima se isto zale.Inace trza slika i zvuk istovremeno.Sa ovom verzijom malo manje,predhodna je bila negledljivo.
Nema nikakav problem. Na oba Philips-a nisam primetio da je ikada štucnulo, kao ni na oba Sony-a, takođe povezani preko WiFi-a. Doduše, signal mi je u fulu, a i internet je brz.🙂Sta ti tacno stuca? I ja sam probao,instalirao aplikaciju,al filmovi trzaju... medjutim meni je TV povezan putem Wifia,a izmedju je vise zidova,pa sam to pripisao tome,al eto moguce je da onda Philips tj.android TV ima problem
skinuce ti meni obicno tokom noci skinu.Interesanto, još mi nisu naplatili ovaj mesec iako su do sada svakog 14. u mesecu skidali sa računa 3€
Isto NLBI meni je stiglo juče da 14.3. nisu mogli da skinu, a bilo je para. Visa za internet od NLB Kombank.
Oni sami kažu da se sadržaj emituje u rezoluciji od 576p do 1080p (mada takođe naiđoh na informaciju da rade na povećavanju rezolucije na 4K i da se to može očekivati uskoro), ali nije moguće lako utvrditi u kojoj se rezoluciji stvarno emituje sadržaj (bar ne na Google TV sistemu). Ja imam slično iskustvo, uzeh da gledam seriju Heroes i kvalitet je prilično razočaravajući (slika je bukvalno zrnasta), iako je u pitanju malo starija serija.У којој се резолуцији емитује садржај? Одгледао првих 5 сезона "Blue Bloods" на торентима у 1080р, и к`о велим да погледам наредне 3 на skyshowtime (од 13 сезона имају само 6, 7 и 8) и видим да је слика прилично "зрнаста". Чак је и моја жена приметила, која је прилично "оперисана" од квалитета слике.
👍 nisam ni znao da je u ponudi ova serijauzeh da gledam seriju Heroes