Šta je novo?
  • Novi Benchmark sajt 🎉

Sa velikim ponosom želimo da podelimo informaciju da je Benchmark, nakon 8 godina, dobio novi sajt! 💪

Jako mnogo truda, rada i energije smo uložili u prethodne dve godine kako bi mogli da ga predstavimo danas.

Pozivamo vas da posetite novi sajt i da ostavite komentar i utiske u ovoj temi.

SkyShowtime u Srbiji

momsab

Moderator
Urednik
Super Moderator
Učlanjen(a)
15.02.2003
Poena
905
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
nije tema o omiljenim/najboljim serijama. hvala na razumevanju

nisnis

Poštovan
Učlanjen(a)
11.06.2019
Poena
50
Ljudi jel uspeo neko da promeni jezik aplikacije? Onaj AI chat support izbacuje nepostojecu stranicu za to..

Salac UE

IPTV Guru
Učlanjen(a)
06.09.2014
Poena
425
Moja oprema  
Laptop
LENOVO IdeaPad Gaming 3 15ARH05
Mobilni telefon
Huawei Nova 5T
Pametni uređaji
Amazfit neo; Fire Cube 2nd Gen
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Хоће супруга да гледа Плаве крви (Blue Bloods) на фокс крајму, тамо наравно мало, мало па рекламе. Рекох да погледам докле се догурало у скајшоутајму - од 13 сезона код њих ЧАК 3 сезоне. Да није смешно било би жалосно.

ed209

Poštovan
Učlanjen(a)
23.02.2021
Poena
65
Hahaha moj omiljeni stream servis.

Pitanje: kako se brišu filmovi i epizode iz Continue watching-a?

Da biste uklonili sadržaj iz nastavka gledanja, reprodukujte epizodu/film koji želite da uklonite iz odeljka za nastavak gledanja i prevucite pokazivač na traku toka video zapisa od početka do kraja epizode/filma. Ukloniće sadržaj sa liste za praćenje nastavka.

Gileb

Cenjen
Učlanjen(a)
14.03.2015
Poena
195
Moja oprema  
Laptop
ideapad 700-15ISK
Mobilni telefon
Redmi Note 9
Pametni uređaji
Mi box 3, EON SDMC,Mi stick 4k,uca-bi60r
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Samo sto onda pokazuje sledecu epizodu kad su serije u pitanju. Probao sam vec ;)

Dantes

Slavan
Učlanjen(a)
16.11.2010
Poena
275
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Da li je neko uspeo da instalira app za Fire Stick?

Marko1996

Slavan
Učlanjen(a)
05.08.2011
Poena
210
Moja oprema  
CPU & Cooler
i5 12400F @2,5Ghz + Cooler Master Hyper 212 EVO
Matična ploča
Gigabyte H610M S2H DDR4
RAM
Kingston Fury Beast 2x8GB DDR4 @3200Mhz
GPU
MSI Ventus GTX 1660 Super 6GB DDR6
Storage
WD Blue 500GB Sata + WD Green 120GB Sata + WD Blue 320GB + WD Black 500GB
Zvuk
Logitech zvučnici
PSU
LC Power Silent Giant 560W Bronze 80+
Kućište
Sama Blackfish
Monitor
Samsung LS27F354FHUXEN
Miš & tastatura
Jetion neki gejmerski + Razer Cynosa Lite Essential
Ostale periferije
UE49KS7000 & XSS
Tablet
Nokia T20 4/64GB
Mobilni telefon
iPhone XS 64GB
Pametni uređaji
Apple Watch Series 3 + Fitbit Charge 3
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Ja je koristim na Apple TV 4K, aplikacija radi besprekorno, neke serije me oduševljavaju, pretplatio se još prvog dana i prezadovoljan, ok imaju manu gde nema svih sezona i to je stvarno mana, ali i na Prime videu sam se susreo sa tim pa mi nije nepoznato, evo Seal Team gledam, prvu sezonu spržio za par dana, nema ostalih 5, pa ništa zaploviš do prvog zaliva i nastaviš gde si stao, ali kad serija naloži, onda naloži :D

Владица

Zapažen
Učlanjen(a)
06.05.2022
Poena
10

Dantes

Slavan
Učlanjen(a)
16.11.2010
Poena
275
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Ja je koristim na Apple TV 4K, aplikacija radi besprekorno, neke serije me oduševljavaju, pretplatio se još prvog dana i prezadovoljan, ok imaju manu gde nema svih sezona i to je stvarno mana, ali i na Prime videu sam se susreo sa tim pa mi nije nepoznato, evo Seal Team gledam, prvu sezonu spržio za par dana, nema ostalih 5, pa ništa zaploviš do prvog zaliva i nastaviš gde si stao, ali kad serija naloži, onda naloži :D
Ja sam je instalirao na EON box i ne radi baš besprekorno, secka s vremena na vreme.
Na Fire 4k max nisam uspeo ali ću probati ovo što je @Vladica okačio

zuke

Slavan
Učlanjen(a)
31.08.2007
Poena
375
Na eon box ni eon ne radi besprekorno .Očigledno je slab hardware,neka š serija uređaja ..

sofke

Cenjen
Učlanjen(a)
14.03.2010
Poena
160
Ja sam je instalirao na EON box i ne radi baš besprekorno, secka s vremena na vreme.
Na Fire 4k max nisam uspeo ali ću probati ovo što je @Vladica okačio
Ja se danas pretplatio za 2.99 rekoh da vidim kakva je ponuda... ali, slika malo malo pa secka, nisam uspeo da namestim Dolby 5.1.... u pitanju je EON box, HBO i Disney + rade bez problema. Stigao sam da odgledam prvu epizou Fraser-a, sa svim seckanjima :) sutra cu da se pozabavim sa podesavanjima.

Cineman

Čuven
Učlanjen(a)
07.01.2002
Poena
645
Ja se danas pretplatio za 2.99 rekoh da vidim kakva je ponuda... ali, slika malo malo pa secka, nisam uspeo da namestim Dolby 5.1.... u pitanju je EON box, HBO i Disney + rade bez problema. Stigao sam da odgledam prvu epizou Fraser-a, sa svim seckanjima :) sutra cu da se pozabavim sa podesavanjima.
Preko određenih EON boxova postoji problem sa seckanjem. 5.1 ne možeš da namestiš jer ga još nisu pustili tj. ne na sve naslove.

Dantes

Slavan
Učlanjen(a)
16.11.2010
Poena
275
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Kod mene na EON boxu radi bez problema 5.1 kao i HBO sem što je slika neuporediva slabija i secka.

Blaham

Slavan
Učlanjen(a)
05.08.2010
Poena
285

blue

Čuven
Učlanjen(a)
12.03.2002
Poena
745
Moja oprema  
Laptop
HP 250 G7
Tablet
Realme Pad
Mobilni telefon
Huawei Mate 20 Pro 6/128
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Znači, Skyshowtime za 3 eu je vrh ponuda. Evo posle 2 meseca korišćenja, mogu reći da sam prezadovoljan. Jeste da aplikacija nije na nivou, recimo HBO Max, koji takođe imam (free preko Supernove), ali je odlična ponuda filmova i serija. I nisam naleteo ni na jedan film ili seriju a da nije imala prevod. Verujem da ih je bilo, ali ne i ono što je mene zanimalo. E sad, ko hoće out of box rešenje za gledanje filmova (preko smart tva, fona, tableta...), ovo je idealno rešenje. I jeftino. A ne da se zezam sa turskim nalozima i sl. U svakom slučaju, od streaming servisa trenutno imam Skyshowtime i HBO Max. Na android boxu imam i Popcorn za svaki slučaj. Ako baš naletim na nešto, imam komp nakačen na TV u dnevnoj sobi i tu imam i torrente. Ali i da nemam potonja dva rešenja, ova dva servisa sama bi mi bila dovoljna. Svaka čast Netflixu i njihovoj ponudi, ali lokalizacija im je 0. I posle se neki bune zbog neozbiljnosti za Skyshowtime, a Netflix postoji godinama i godinama nema lokalizaciju za kako nas, tako i hrvate, čije titlove mahom koristimo.

niki999

Slavan
Učlanjen(a)
14.02.2005
Poena
425
Meni glavna zamerka za ovaj servis jeste da prevod po nekada liči na google translate prevod. A 3 Evra je zaista dobra cena, bilo bi lepo i da ostali servisi pođu ovim stopama ali verovatno neće.

nidzesi

Slavan
Učlanjen(a)
10.09.2012
Poena
245
Zna možda neko zašto ne mogu da platim s Paypal balansa pretplatu nego mi traži da dodam karticu?

nidzesi

Slavan
Učlanjen(a)
10.09.2012
Poena
245
Platio sam na kraju karticom. Pretpostavljam da ne može s balansa pošto se plaća svakog meseca, nije jednokratno.

Da se vratim na temu: Na koliko uređaja mogu da instaliram i ulogujem se i da li mogu da menjam uređaje tj. da izbacim neki ako sam se logovao tamo?

Vrh Dno