Šta je novo?

SkyShowtime u Srbiji

Ocigledno ce biti novi doplatni paket sa 2 kanala koja su dosad bila u Osnovnom ili Filmskom plus aplikacija 😀

Ja se zeznuo kad sam kroz mts promociju aktivirao free 3m SST, pogresno uneo email adresu, pa onda nikako nisam mogao da je ispravim pa otkazao subscripciju i sam mi stoji da je akivno do kraja prvog meseca a ne treceg 😒

Da preko toga mogu da aktiviram aplikaciju u okviru promocije uključujući i gledanje kanala 250 i 251 na TV ali iskreno ni do sada ih nisam nešto gledao...

U svakom slučaju hvala (nemam više lajkova).

Da li preko MTS-a ima u ponudi 4K sadržaj?

Poslednja izmena:
Да питам и ја да ли може надоградња на премиум или као и хбо је закуцан на стандард?

Nismo možda veliki tržište ali kod nas bi rekao da oni dobro posluju pošto su u ponudi kod sva 3 mobilna i kablovska operatera i to su deo stalne ponude uz pojedine pakete. Ne vidim razlog da bi se toliko trudili da se ubace kod operatera da bi tek tako sad ugasili skroz. Jedino ako neće da ih spoje sa HBO pa da se dobije sve što bude obe platforme kroz jednu pretplatu.Oni i HBO verovatno jedini imaju većinu pretplatnike koji su se baš ovde pretplatili.To su stalni prihodi kroz mobilne i kablovse pakete+ koliko se sećam bila je priča onda kad su krenuli sa onom promocijom u pola cene da su prešli 20000 pretplatnika,neka je i pola ostalo i dalje od tih koji ne bi da izgube popust, to je opet neki prihod koji mogu unapred da uračunaju u poslovanje.

Skyshowtime je nastao partnerstvom Paramonut-a i Comcast-a, tako da ako se Paramonut povuče iz vlasništva, postoji mogućnost da Comcast preuzme vlasništvo u celosti ili da odustanu i oni, pa da se servis ugasi ili možda proda nekom trećem.

Nazad
Vrh Dno