Šta je novo?

Skype ??

• Začetnik teme Začetnik teme Ha
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ha

Čuven
Učlanjen(a)
09.07.2000
Poena
619
Procitah mnogo a ne saznadoh nista 🙂

Ima li nacina(sto lakse to bolje) da se uplati Skype kredit??

Probao sam sa RF Virtuon na Moneybookers-u i gle cuda, samo inicijalni transfer je obavljen uspjesno, kad htjedoh uplatiti tipa 10€ ono kaze nesto tipa, " ne mozete izvrsiti transfer (kreditnom) karticom " ...

Ima li neko da je uspio uraditi upload 10€ na MB i s'kim, s'cim ? 🙂

Elem sve sto sam iscitao na benchu i skype-u mi nebi od pomoci ...

pozdrav!

P.S. ako imate i neku alternativu Skype-u slobodno kazite iskustva ...

Pa ima alternativa, a to je da pricas samo sa onima koji imaju Skype 😀

Salim se, i ja bi voleo da znam moze li se nekako iskoristiti usluga zvanja na bilo koji broj. Samo, ako ovo zazivi, imam neki osecaj da nece dugo trajati, vec ce biti ograniceno kroz razna filtriranja i slicno

Potrazi Stanaphone.
Nisam probao ali sam cuo da je extra. Placa se samo ufur a posle je razgovor sa fix telefonima u EU potpuno za dz. I valjda sa S. Amerikom.

trazi voipbuster...ja ga koristim... 1cent/min sa UK i USA, visa virtuon moze...10e min uplata...

Par mojih poznanika nikada nisu dobili skype account iako su uplatili 10e ( ne znam kako, cini mi se preko svojih banaka ). Na kraju su digli ruke od toga.

Evo ja uplatio skype preko mooneybokers-a i to visa revolving karticom raiffeisen banke,10 evra i sve radi odlicno, za sada.

Ha je napisao(la):
Procitah mnogo a ne saznadoh nista 🙂

Ima li nacina(sto lakse to bolje) da se uplati Skype kredit??

Probao sam sa RF Virtuon na Moneybookers-u i gle cuda, samo inicijalni transfer je obavljen uspjesno, kad htjedoh uplatiti tipa 10€ ono kaze nesto tipa, " ne mozete izvrsiti transfer (kreditnom) karticom " ...

Ima li neko da je uspio uraditi upload 10€ na MB i s'kim, s'cim ? 🙂

Elem sve sto sam iscitao na benchu i skype-u mi nebi od pomoci ...

pozdrav!

P.S. ako imate i neku alternativu Skype-u slobodno kazite iskustva ...

verovatno si tek otvorio moneybookers account pa treba da ga verifikujes. Procitaj pazljivo sta ti tamo pise. Radi sigurno

prvo hvala svima na odzivu i savjetima, sigurno cu probati nesto drugo ako ne uspijem sa Skype-om ..

milanlj je napisao(la):
verovatno si tek otvorio moneybookers account pa treba da ga verifikujes. Procitaj pazljivo sta ti tamo pise. Radi sigurno

ma verifikovao sam i to je OK, ali kad hocu da uploadujem sredstva na MB onda nakon izabira "Credit card" i upisa sume, CVV2/CVC2 broja ... transakcija ne prolazi ... evo i sad sam pokusao ali sad vidim da je max. dozvoljeno uploadovati 5€ ... medj. prvo sam pokusao 9€ pa onda dozvoljenih max. 5€ i kaze "Your account has been disabled for credit card deposits for the next 24 hours. This restriction cannot be lifted manually by you or our service team. You may try again tomorrow or fund your Moneybookers account via bank transfer" ... pa ajd da probam sutra ... inace i to nije garancija jer ako ne mogu uplatiti sledecih 5€ dzaba posao ....

pozdrav!

Davno, davno Skype kredit sam uplaćivao preko kartice izdate u Societe Generale. Posle one inicijlne provere, sve transakcije su bile prektično trenutne. Nikakvih problema nije bilo. Pozdrav.

Kiwy je napisao(la):
https://online.hgc.com.hk/skype/public/store/Services.do

Ovde mozete uplatiti sa virtuonom 2.5 ili 5 evra...

Samo da potrvrdim da ovo sljaka super, probao je ortak da mi uplati preko moneybookers-a (mastercard, intessa) i bila je *******cija, ali je ovo preko hong konga uspelo za manje od minuta. 🙂 jedino sto mora da se saceka 24h da bi se izvrsila sledeca uplata od max 5€. 🙁
Inace, uplacuje se 5€ a skida sa racuna 5,37€. Eto toliko od mene... Sorry ukoliko je ovo vec bilo, nisam bash cesljao thread.

Leka

Nazad
Vrh Dno