Šta je novo?

bledcek

Slavan
Učlanjen(a)
03.07.2006
Poena
316
Da li negde u BG moze da se uplati kredit za Skype, da mogu da se zovu fiksni i mob. tel. korisnici?

Imam prijateljicu na Kanarskim ostrvima, nema mogućnosti da instalira Skype, ali bih hteo da mogu i ja nju da zovem duže od par minuta, a i za tih par minuta me oderu...
Dakle, ima li neko iskustvo sa telefoniranjem u Španiju, konkretno Tenerifi, ili makar neki savet? Poziv bi bio na mobilni, ne znam koji je provajder, broj je +346278...
Da li bi vredelo da uplatim preko ovog infopano-a, šta tačno da uplatim i šta mi je potrebno (osim samog Skype klijenta i sluški sa mikrofonom, koje imam)?
Hvala unapred... 🙂

za Spaniju koristi VOIPStunt, jeftiniji je od Skype-a.
Za vecinu zapadnih zemalja je free poziv na fixni, a ono sto se placa je primetno jeftinije od skype-a.

www.voipstunt.com

Hm, vidim da je poziv na fixni besplatan za Španiju, a mob je 0.21 naspram 0.253 za skype... idem malo da čitam, da vidim šta mi treba, hvala za informaciju! :wave:

edit: ah, da, a ograničena sirotinja na dial-up-u, možemo li i mi ovo da koristimo? Ja se kačim na 50.6kbps, ima li neko iskustva na dial-up-u sa skype-om ili voipstunt-om?

Poslednja izmena:
Aha ja sam samo skype razmatrao.
Ima li nesto bolje za Francusku? (ser->fra)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno