Šta je novo?

Skype za Nokije N serije

Raksa

Slavan
Učlanjen(a)
16.10.2005
Poena
319
Dakle zanima me da li postoji neki VoIP programcic za mobilne telefone Symbian generacije (da nije Gizmo VoIP) preko kojeg bih mogao da nazovem fiksne i mobilne aparate u inostranstvu i kod nas. Samo da napomenem mob mi je povezan preko WiFi mreze sa mojim kompom i tako ostvarujem internet konekciju... Pozdrav svima :wave:
Pozeljan je i sajt s cenovnikom i downloadom programa!

Fring,besplatan je i meni licno odlican,koristim ga i mogu reci da sam prezadovoljan :) Ja Voip koristim od 12voip.com i poivy

MA fring bez razmisljanja. Najbolji u svim pogledima Peco druze!

Ja u zadnje vreme sa Fringom imam problema kad koristim Voip malo malo pa pukne veza,upaltio sam za probu na Truephone i bez problema radi.Na kompu kad razgovaram sa Voipom bez problema radi 12voip al na fringu :S Dal neko ima neki predlog za neki drugi program koji podrzava SIP?

Probaj Fring. Mislim da je besplatan.

Fring,besplatan je i meni licno odlican,koristim ga i mogu reci da sam prezadovoljan :) Ja Voip koristim od 12voip.com i poivy

MA fring bez razmisljanja. Najbolji u svim pogledima Peco druze!

E to mi je trebalo :smoke:Cuo sam jos davno za taj program ali sam zaboravio kako se zove. Hvala svima na brzim odgovorima :banana:
Prodo druze Hvala i Tebi, nisam stigao ranije da se javim devojka mi bila za vikend pa sam bio "zauzet" ;)

Reci mi samo kako se koristi 12voip.com u kombinaciji sa Fringsom? Da li postoje jos neke alternative? Stvarno nisam u mogucnosti sam da razresim ovu "enigmu" jer nemam toliko vremena zbog dva posla... Znaci nije mi potreban bas besplatan server (mada bi bilo najbolje) ali neki jeftiniji i s kojeg mogu zvati 064 mrezu i fiksne telefone. Hvala uanpred...

pa cuj 12voip ti funkcionise uplatis npr 10 eura kredita i dobijes free days za zemlje za koje jeb esplatno pozivanje(od skora uveli ogranicenje na 300 minuta nedeljno).poivy je mnogo bolji nema tog ogranicenja.A za srpske pozive dal fiksna ili mobilna telefonija zaboravi sa Voipa jer je jako skupo u odnosu na mobilne operatere

Nazad
Vrh Dno