Šta je novo?

Skype problem sa video pozivima

NightCrawler

Čuven
Učlanjen(a)
15.03.2005
Poena
995
Na HTC Sensation i na laptopu instaliran Skype.
Do pre neki dan su video pozivi normalno radili a sada cim zazvoni i cim se uspostavi poziv veza se prekida.

Do cega je ovo problem?

Probaj da update ujes skype na Androidu.
Otkad je Micro$oft kupio Skype, polako postepeno je postao :)wc:) neupotrebljiv.
Mozda se popravi sam od sebe, kad ovi pametnjakovici tamo svate sta rade.
Probaj Gtalk, trebalo bi da radi video call ako imas sveziji Android na HTC-u (2.3.7 ili ICS 4.0.3)

Na kompu je takav problem obično zbog odabira pogrešnog audio device-a u settings od skajpa, koji se desi sam od sebe iz nepoznatog razloga.

Meni se to isto desava.Imam Logitech QuickCam Connect kameru i sa njom su mi stigle logitech slusalice.Kamera ima svoj mikrofon plus imam jedan u slusalicama.Nekako sam uspeo da iskljucim mikrofon na kameri i da ukljucim na slusalicama.Kamera ima usb prikljucak a slusalice dve bananice,jedna za zvuk a druga za mikrofon.Zvucna integrisana mi je iskljucena a ukljucena je creative x-fi titanium i na nju su povezane slusalice.Skayp mi super radi dok ne ukljucim kameru.Kad ukljucim kameru slika je ok ali onda zvuk pocne da secka i sagovornik me ne cuje kako treba vec zvuk pocne da prekida.U skayp-u mi pokazuje u onim skalama da je signal los tacnije da je cas u zutom cas u crvenom kad pokrenem kameru a inace je signal u beloj boji kad kamera nije ukljucena.Imam instaliran win7 64bit i provajder mi je sbb sa brzinom 16mb/1,5mb.Inace su mi torenti iskljuceni i nista se u tom trenutku ne skida.
Sta bi mogao biti problem?Da li je do skayp-a ili do sbb-a?Ili do neceg treceg?

Vrh Dno