Šta je novo?

skype problem sa pricom :S

• Začetnik teme Začetnik teme GR-44
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

GR-44

Slavan
Učlanjen(a)
02.10.2007
Poena
370
valjda je pravo mesto za temu

e sad kupio sam neku kamericu za skype i sad bash nisam siguran za proizvodjaca posto su kupili cale i sestra...a oni se bas "razumeju" u to :S
i nisam siguran ko je proizvodjac al izgleda ovako http://img.alibaba.com/photo/233957619/USB_PC_Camera.summ.jpg
i na ovom postolju dole pise omega gore je ova kugla koja ima magnet i moze da se skine...
ima 1.3 mpix i integrisani mic okacicu sutra sliku,slikacu fotoaparatom...
i sad je problem u sledecem posle kratke price na skajpu
krene da se cuje echo da krci onaj skim pricam itd
i onda se od tog echoa nista ne razume a tek sto krci to je posebna prica
da li neko zna u cemu je problem taj skim prica kaze da mene cuje super a ja njega ne :S aj pomagajte ? jel do mene il do tog skim pricam
a sa njih dvoje mi je tako i nisam vise ni sa kim pokusao

valjda je pravo mesto za temu

e sad kupio sam neku kamericu za skype i sad bash nisam siguran za proizvodjaca posto su kupili cale i sestra...a oni se bas "razumeju" u to :S
i nisam siguran ko je proizvodjac al izgleda ovako http://img.alibaba.com/photo/233957619/USB_PC_Camera.summ.jpg
i na ovom postolju dole pise omega gore je ova kugla koja ima magnet i moze da se skine...
ima 1.3 mpix i integrisani mic okacicu sutra sliku,slikacu fotoaparatom...
i sad je problem u sledecem posle kratke price na skajpu
krene da se cuje echo da krci onaj skim pricam itd
i onda se od tog echoa nista ne razume a tek sto krci to je posebna prica
da li neko zna u cemu je problem taj skim prica kaze da mene cuje super a ja njega ne :S aj pomagajte ? jel do mene il do tog skim pricam
a sa njih dvoje mi je tako i nisam vise ni sa kim pokusao

Kreni prvo od Opcija u Skype-u ,podesi tamo za sound drajvere za audio i video,malo pretresi skype,pa onda javi sta se desava,.,..

nije u skype-u trazio sam po google-u i nasao resenje namestio sam
istalirao sam nove drajvere,onda otvorio volume control i tamo options/propertis izaberem playback
i tu idem mute mic i onda opcije/propertis pa recording i tu izabrao mic stavio kvacicu
i to je to....🙂 ty anyway poz sry sto sam pravio temu a nisam se setio da prvo trazi na guglu :S

Nazad
Vrh Dno