Šta je novo?

Skype - problem (android os)

-Aki-

Slavan
Učlanjen(a)
23.11.2005
Poena
320
Moja oprema  
Laptop
MacBook Air (13-inch, Mid 2015)
Tablet
iPad mini 4
Mobilni telefon
iPhone 11 pro, iPhone SE 2020
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Prijateljica je sinoc upgrade-ovala OS na telefonu.
Od tada ima konstantnih probelma. Nije u mogucnosti da pozove (free call) odredjenu osobu preko skype-a.

- Probala je preko tableta i racunara, i onda nema nikakvih problema.
- Slanje IM takodje funkcionise.
- Moze da zove sve ostale prijatelje...

- Takodje, ta osoba ne moze nju kontaktirati. Nakon poziva, telefon/skajp sam prekida poziv.

Molim Vas za pomoc, jer joj je to bas bitan prijatelj, i sa njim se bas redovno cuje.

Elem, obzirom da ne zivi u Srbiji, ne mogu tacno znati koja verzija softvera je u pitanju, jer se ona bas slabo razume u tehniku.

Hvala svima na odgovoru!

Joj ako joj se Skype upgradovao na najnoviji za Android, ono je nocna mora koliko je glup i "rethink everything" :(
Elem, kad se startuje Skype, klikni na osobu, pa tek onda na slusalicu. Toliko je tesko da se drugacije objasni i nema sanse da se objasni ako nije u glavnom meniju novog Skype-a - nema texta, samo ponekad ikonica, ne moze pola stvari direktno nego mora preko neceg drugog, cak ni j***ni Sign Out ne moze ako se ne udje u Profile!

To shut down, click Start... mislim!

Microsoft ga je kupio, za njih je logicno da kliknes tj., tapnes Start da izadjes. :mad:

Joj ako joj se Skype upgradovao na najnoviji za Android, ono je nocna mora koliko je glup i "rethink everything" :(
Elem, kad se startuje Skype, klikni na osobu, pa tek onda na slusalicu. Toliko je tesko da se drugacije objasni i nema sanse da se objasni ako nije u glavnom meniju novog Skype-a - nema texta, samo ponekad ikonica, ne moze pola stvari direktno nego mora preko neceg drugog, cak ni j***ni Sign Out ne moze ako se ne udje u Profile!

To shut down, click Start... mislim!

Da, ukakili su ga skroz...

Samo da javim da smo uspesno otklonili problem.

Dakle, dovoljno je samo obrisati 'problematicni' kontakt, i ponovo ga dodati.

Nazad
Vrh Dno