Šta je novo?

Skype Offers Free Calls to Regular Phones

Oj Srbijo medj sljivama...
Kod nas to nikada biti nece osim ako ne kupite bezicni telefon od 2.999 di. koji se reklamira po raznoraznim novinama kojim mozete da pricate za dzabe sa bilo kim u svetu !!! :) Ej pa nije to mala stvar... bas me zanima kakvi ljudi nasedaju na takve prevare

Nazalost samo za stanovnike CA i USA, mada ako bi mi neko otvorio nalog odande mozda bi i mogao da koristim za dz???

Nalog možeš sam da otvoriš (gde god da si) i da koristiš ovu uslugu. Ako budeš preko Skype-a zvao fiksne ili mobilne telefone iz US ili Kanadse to ti se neće naplaćivati tj ne treba ti Skype kredit.

Ja danas zvao Kanadu (fiksni telefon) preko skype-a i naplatio mi je poziv kao i uvek.

Ne znam otkuda ovima ta vest. Da je prestalo naplacivanje pa bilo bi i na naslovnoj strani na www.skype.com obavestenje o tome, a na njoj i dalje stoji 2 centa po minuti.

Ja dobih obaveštenje mail-om. I ne naplaćuje mi se pozivanje fiksnih i mobilnih brojeva u US (sa Kanadom nisam pokušavao, ma da u obaveštenju koje je stiglo, piše da je ista priča i sa njima).

Nazad
Vrh Dno