Šta je novo?

SKYPE nemoguć log in !!?

Levčanin

Cenjen
Učlanjen(a)
28.09.2009
Poena
169
:zgran:
Niako ne mogu da uđem u SKYPE aplikaciju. skidao sam ga nekoliko puta čistio registry , sve što sam mogao ali nikako neće.

Skinem instaler, pokrenem, updatuje se i otvori sledeći prozor i tu stane . Mogu da otvorim one tabove, aplikacuja je u systray ali nikako ne mogu da uđem na log in, prikaže ovu sliku stalno, svaki put?!!

Šta da radim, pomozite već dva meseca me ovo zeza ne mogu da korsitim SKYPE.
Probao sam i nalog i šifru, sve lepo radi na sajtu , nalog mi je aktivan.

Plz HELP poludeh zbog ovog , jel ima neko ideju??! :wall:

Prilozi

• 2012-03-24_155034.png
    2012-03-24_155034.png
    456.1 KB · Pregleda: 255
I ja sam imao sličan problem sa Skype 5 svim verzijama i vremenom sam skontao da postoje samo 3 rešenja.

1) Instalirati Skype 4.2 : http://www.filehippo.com/download_skype/8287/
2) Nakon što sam morao da oborim Windows, Skype 5 je za pravo čudo proradio.:d
3) Ići u C:\ProgramData\Skype\Apps\login i reimenovati index u npr. index1. Ako se dobro sećam onda bi trebalo napraviti direktnu prečicu iz Skype folera u Program Files.

Juuuuuuuuuuupi popravio sam... uradio sam ovo pod 3 i uspeo da se logujem!!! Hvala ti puno majstor si.

EDIT:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ali moja sreča nije dugo trajala sad kad uđem u ADD contacts pojavi se samo isti plav prozor sad ne mogu da dodam nikog?!! e ovo je hao. Šta treba još da preimenujem???

Poslednja izmena:
Ako hoćeš da radi i jedno i drugo onda se vrati na Skype 4.2.

Jednog dana kada budeš obarao Windows odmah ubaci Skype 5 i sve će da radi.

ili koristi portable verziju

Ti bi maljem po mravima.. on ima problem sa skajpom, a ne windowsom :) Ovaj, probaj prvo da deinstaliras skype sa revo uninstaler-om, recimo, pa onda instaliraj punu verziju poslednjeg skajpa ili tu 4.2 verziju. tako ce bar imati clean start za resavanje problema.

EDIT: Vidim pise treba bar DX9, nista, apdejtuj DX sa dxwebsetup-om, pa se baci na posao :)

Evo ti i ovaj link, prati upustva, mozda pomogne:
https://support.skype.com/en-us/faq/FA10634/How-can-I-completely-uninstall-and-then-reinstall-Skype

Poslednja izmena:
Nađi Skype folder ispod AppData foldera (skriven je i nalazi se u C:\Users\<USERNAME>\AppData\) i pobriši sve što ima vezano za Skype. Onda pokreni install.

Vrh Dno