Šta je novo?

Skype nece da radi na iBook G3?

ateq

Cenjen
Učlanjen(a)
11.05.2009
Poena
169
Cao svima!

Keva ima stari iBook G3. Do juce je imala skype 2.6 ver. i sve je radilo o.k.. Od juce trazi da se skine novija verzija. Najnovija ne radi na ovoj masini,pricamo o 10.4.11 sto znaci da je poslednja verzija 2.8 ali taj jednostavno ne otvara kad kliknem na ikonicu! Kako da izbegnem ovaj problem? U preferences je naravno iskljucen update.
Dali zna neko kako da resim ovaj problem ili sa jednim ili drugim nebitno,samo da radi!?
Hvala

prvo probaj....izbrisi Skype...pa instaliraj opet stariju verziju....imas na linku ispod stare verzije mnogih programa za Mac....
http://mac.oldapps.com/
a ako nista ne pomogne...a kevi je dovoljan samo Chat.....moze da zavrsi posao i online Skype na servisu...
https://imo.im/

chat ima i na face-u :) Bas je to fora da ima i ostalo da prica sa tetkama iz inostranstva. I ja skidam sa oldapps...to sam vec vise puta probao. novije verzije od 2.6 jednostavno nece da krenu,pocne da skakuce ikonica ali za par sekundi nestane. A 2.6 i starije verzije izbacuju ovo kada se ulogujem:A new version 2.8.0.866 of Skype is available and to be able to continue to use Skype you must download and install it.
Eto i ne znam sta cu sada. Skace mi po glavi! A narednih 2 meseca necu imati para za nadogradnju! :/

ne znam,sta da ti kazem..nemam sad ni jedan slabiji Mac,pa da probam....
znam da sam i ja davno probao neku verziju na iMac G3...na Tigeru....i radilo je solidno,doduse samo audio..nisam tada pokusavao kameru....
a gledam sad nesto ovaj Imo servis,ima opciju i za audio i video.....si probao bar audio....

nisam uspeo resiti ovaj problem,ali hvala ti za Imo,nisam znao da ima i video i audio to je izgleda nesto novo. Za sada ce i to valjati! Ako resim ovo sa skype-om javljam da znaju i drugi!

samo da se zna...probao sam svasta ali nema pomoci...sem zamene za bar g4 preko 800Mhz :) Mada...G3 je stvarno odradio svoje ovih 10 tak godina! :)

Nazad
Vrh Dno