Šta je novo?

Skype - filtriranje kontakata

Bad Habbit

Slavan
Učlanjen(a)
23.07.2005
Poena
390
Da li je moguce na skype-u nekako u okviru postojece liste kontakata odrediti ko moze da vidi moj online status, a ko ne?

:) Nisam znao. Tacnije nisam znao da blokirana osoba zna da je blokirana. To mi ako je tacno ne odgovara. Hocu da neke smarace koje znam iz privatnog zivota, a koji mi mnogo dosadjuju preko skype-a eliminisem, a da oni to ne znaju, tako da mogu na miru da koristim skype, bez da me stalno zovu razne budale.

:) Nisam znao. Tacnije nisam znao da blokirana osoba zna da je blokirana. To mi ako je tacno ne odgovara. Hocu da neke smarace koje znam iz privatnog zivota, a koji mi mnogo dosadjuju preko skype-a eliminisem, a da oni to ne znaju, tako da mogu na miru da koristim skype, bez da me stalno zovu razne budale.

Stavis status na Invisible.

Hteo bih da normalno koristim skype za normalne osobe, dakle da i oni mene mogu da vide. A ove druge ne bih da blokiram, vec na fin nacin da im otkazem gostoprimstvo. :)

Imas lose prijatelje. Tezak problem za resiti.

Ovo sto rece turok i meni je tako poznato, ako blokirate nekog iz liste prijatelja necete ga obavestiti sa tom akcijom, uklanjanjem iz liste prijatelja cete ga obavestiti jer ce mu pisati da ne delite detalje i statuse vise sa njim.

Poslednja izmena:
Vrh Dno