Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
jel neko rijesio problem skype programa na mintu, ja imam 8micu i nikako da ga instaliram.
Ima li neko link valjan da mogu sa njega da skinem skype ili bar komande za terminal.
Ja skidam npr. i onda mi pri kraju kaze " tmp/skype-debian_2.1.0.81-1_i386-3.deb could not be opened, because the associated helper application does not exist. Change the association in your preferences."
"Open mintMenu and select “Software Manager”.
The Software Manager lets you browse the software made available for Linux Mint. You can browse by category, search by keyword or sort the software by rating and popularity. The Software Manager synchronizes itself with an online portal called the Linux Mint Software Portal. By logging into the Software Portal you can review and rate software applications. In mintInstall click on the “Featured applications” button to see a list of the most popular software which is not installed on your system."
Mene nervira, na susi, jer je užasno nestabilan - puca nakon minut razgovora, a ako je video uključen - odmah. Najnovija verzija iz package managera instalirana.
Rjesio.Samo cini mi se da nije instaliran, vec kao da sam ga pokrenuo, i kada ga ugasim moram ponovo da ga pokrecem na mjestu gdje sam ga ekstraktovao.
edit.
A kako da provjerim gdje mi je ikona skajpa jer sada ga pokrecem na nacin da klikcem na mjestu gdje sam ga ekstraktovao a to je puno klikova do njega.
Ima li jednostavniji nacin.