Šta je novo?

Skyfire - novi browser za mobilne uređaje

kibicer

Čuven
Učlanjen(a)
23.05.2004
Poena
885
I dalje u beta verziji, ali sada, po prvi put, open for public.
Ovo je verzija za WinMobile 5, 6 i 6.1, postoji i verzija za Symbian.

Happy surfin'! :)

(ver 0.85.0.7927)

Prilozi

• Skyfire.rar
    570.2 KB · Pregleda: 116
nikako ne uspevam da nadjem gde da skinem symbian verziju...direktan odlazak na link sa mobilnim telefonom takodje ne radi...kao samo za kanadu i ameriku...
neko ima ideju kako?

uredno instalirao....kad se pokrene samo pise connecting....i tako stoji...a ne dozvoljava ulazak u bilo kakav menu kako bi se bilo sta pogledalo/podesilo!?
neka iskustva po tom pitanju?

pre par dana mi ga preporuchi drug i odmah ga skinuli (nokia e61) i od tada sam totalno zaboravio na operu...verzija koju mi je skinuo je 1.0.0.11781. svidja mi se shto mi se automatski zakachji na wifi...

sajt im je http://www.skyfire.com a ko hocjhe da je instalira na fon samo ode na m.skyfire.com, sajt odmah prepozna koji je mob u pitanju...
extra mi je shto recimo youtube savrsheno radi!

Currently, Skyfire runs on phones based on these two platforms: Windows Mobile and Symbian S60 (3rd Edition).

People often ask, will Skyfire run on my...

* Android G1: An important platform that we are keeping our eye on.
* Apple iPhone: Nope. Still waiting for a call from Steve...
* Blackberry: We’ve launched our closed private alpha, and will announce our public beta this summer.
* Palm OS phone: Palm OS phones are not supported, but Windows Mobile phones offered by Palm, such as certain Treo or the Palm Pro models, are fully supported.
* Palm Pre: This phone is not even out yet, but we are eager to get our hands on it.
* Samsung Instinct: This phone is not a Windows Mobile device and will not run Skyfire.
* Other Symbian phones:We are concentrating on the Symbian S60 (3rd edition) phones. We have no plans to support Symbian S40 or S60 (2nd edition), or UIQ phones anytime soon.
* Mobile and feature phones:Skyfire will not run on standard mobile or feature phones such as the Motorola Razr, Samsung Glyde and other lower-end devices.

Ne radi još uvek na Nokiji 5800, valjda će uskoro. Ovom telefonu baš treba bolji browser.

@morbius probaj iPhone ;) njemu ne trebaju ovakvi "trikovi" :p

svrati do one "druge" teme... ;) hint

Poslednja izmena:
uredno instalirao....kad se pokrene samo pise connecting....i tako stoji...a ne dozvoljava ulazak u bilo kakav menu kako bi se bilo sta pogledalo/podesilo!?
neka iskustva po tom pitanju?
Isti slucaj
Imam problem i sa instalacijom opere mini, pa moram da koristim defaultni pretrazivac (Nokia E51)

Odličan browser!Manje "jede" kredit :) od Opere Mini...

Vrh Dno