Šta je novo?

Sky vision IP-966 ima li ga netko

Nikola1

Čuven
Učlanjen(a)
13.04.2003
Poena
650
Moze li netko da mi kaze njegove kvalitete u odnosu na stari posto nameravam da ga kupim a stari dajem familiji na poklon pa se plasim da se ne *****em. POZDRAV.

Nikola1 je napisao(la):
Moze li netko da mi kaze njegove kvalitete u odnosu na stari posto nameravam da ga kupim a stari dajem familiji na poklon pa se plasim da se ne *****em. POZDRAV.

Jedan od glavnih kvaliteta je da pored sad vec standardno citljivih formata titlova .sub i .srt novi SkyVision cita i .txt sto je stvarno odlicna stvar, jer prakticno svi DivX naslovi na koje sam ja "naleteo" (a to je bas mnogo) su imali titlove u jedan od ova tri formata.
Druga bitna stvar je digitalni FM Tuner (meni je ovo bas bitno).
Treca stvar je da je (valjda) promenjen mehanizam za vratanca koja su bila glavni problem na ranijem modelu, a sada ima i Sanyo laser sistem.
Cetvrto je da podrzava Nero Digital format.
I to je nesto sto je mozda najvaznije, ali ovo su samo specifikacije koje se mogu pronaci na net-u. Nazalost, nisam imao priliku da cujem misljenje nekog ko je vlasnik ovog modela SkyVision-a pa da znam kako to sve izgleda u praksi. :)

Da, ali nema tako veliki broj "izlaza" na zadnjem panelu, vec samo one najosnovnije. Opet kazem, procitao sam, nisam ga video uzivo.

Ma pusti reklamu NAJ::NAJ::NAJ::
a kako to stvarno radi u praksi :wall:

Pa to su karakteristike, a kako će biti u praksi treba da prođe neko vreme od kada se pojavi.

Si razmišljao o Xoro stand alone dvd playeru.
Šurak ima Sky963 i sve što je stavio čita, osim filmova sa subtitle ekstenzijom *.txt.

Odlicno do sada sto sam procitao,ako ce se to da pokaze i u praksi to je onda ludilo,zato cekamo pa da vidimo na prvom mestu cena da li netko zna otprilike koja ce da bude i da samo dodam da sam citao dosta o sw i samo je ovaj novi model sw-a procitao nero digital dok neki ostali podrzavaju ali nisu uspeli procitati.

Ja sam ih zvao i kažu cena ista kao kod prošlog modela (119 evra) i dobiješ bežične slušalice na poklon.

Mozda banalno pitanje, ali nigde nisam video da pise, cita li ovaj model slike u JPG formatu? I sta mu to dodje video CD?

Pusta jpeg, a video cd je cd na kome je neki video fajl. :D

Pa koja je onda razlika izmedju DivX-a i Video CD-a ?

Duga prica, al' recimo da je VideoCD cist MPEG-1...

Player se reklamira od januara a kod nas nema nigde da se kupi.Zvao sam neku firmu i oni imaju neku listu cekanja.
Sto se tice izlaza ima sve kao i prethodni model.

Rekli 15. aprila...stavili me na listu cekanja :)

Skoro sam pazario SkyVision i mogu vam reci da je los da losiji nemoze biti. Ubacivanje diskova je drama jer vratasca su ultra tanka, displej na plejeru zna da poludi i prikazuje svasta, plava lampica sa desne strane cas svetli cas ne, a zvuk fm radija je na nivou tranzistora od 100din. Imam i pionir dvd470 koji je daleko, daleko bolji izbor za te pare.
pozdrav svima

Mozda se kasno ukljucujem, ali mozda je to do primerka uredjaja, jer ja imam Sky Vision najnoviji (IP 966) i uopste nemam te simptome plejera kao malizair. Cak sta vise vrlo sam zadovoljan. Sve radi kako treba.
Pozdrav!

Nazad
Vrh Dno