Šta je novo?

Sky Star 2 i grafichka koriste isti IRQ

Pablo

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2006
Poena
500
kao shto u naslovu pishe imam problem sa bagovanjem Sky Neta.... Naime grafichka i SS2 koriste isti IRQ ( 16 ) i to dovodi do bagovanja skyneta i pucanja file-ova.... masina je iz potpisa a na staroj mashini ( 1.67MHz, 1gB, 9600XT ) ovo mi se nije deshavalo chak sam i sky net minimizovao i igrao COD2 na netu a sky net nije prijavljivao nijednu greshku.... sad chim ga ukljucim odmah izbaci oko 100 greshka.....

Kako da reshim ovaj problem ? ( barem ja mislim da je problem da IRQ-a ) :crash:

Moraćeš da probaš neke druge verzije streamreader.dll-a Inače nisi prvi koji muči muku sa ss2 karticom i c2d pločama. Takođe probaj da nađeš verziju skynet-a koja se koristi kao modul u ProgDVB-u i ugasi server4pc ako je aktivan.

@*P*A*B*L*O*

Najsigurnije je premestiš SS2 u neki drugi PCI slot,izbrišeš drajvere i sat programe i ponovo sve instaliraš.Pisali smo o tome u onoj velikoj temi o SS2 da je deljenje IRQ-a najčešći uzrok nestabilnosti sistema.

Poslednja izmena:
stavio sam ss2 u drugi slot ali i dalje naradi kako treba shta sad ?
pogledaj attach....

Prilozi

• skystar.jpg
    skystar.jpg
    135.3 KB · Pregleda: 71
probaj drugi stream reader... ja sam inace presao na 4.4.1 beta drajvere za ss2 imao sam problema bas sa doticnom verzijom skynet-a
ee da sad sam primeti cash u skynet-u ne bi smeo biti na 99% pa povecaj ga u ini fajlu od skynet-a probaj duplirat vredosti koje se ticu cesh-a...

Vrh Dno