Šta je novo?

sky star 2 gubi signal

gavra

Čuven
Učlanjen(a)
08.01.2004
Poena
630
imam fiksnu antenu,twin lnb i na je njemu zakacen jedan receiver i skystar2(v2.3).receiver radi bez problema a skystar gubi signal.skoci na 20,30,50% pa padne na 0 i tu stoji par minuta pa opet skoci i tako stalno varira.dali je moguce da je pola konvertora neispravno ili je skystar na izdisaju.kabal nije jer sam pre neki dan stavio novi.

imam fiksnu antenu,twin lnb i na je njemu zakacen jedan receiver i skystar2(v2.3).receiver radi bez problema a skystar gubi signal.skoci na 20,30,50% pa padne na 0 i tu stoji par minuta pa opet skoci i tako stalno varira.dali je moguce da je pola konvertora neispravno ili je skystar na izdisaju.kabal nije jer sam pre neki dan stavio novi.

Mozda zvuci glupo ali ako imas DECT telefon u blizini probaj da ga iskljucis :)

Kod mene se ovaj problem javio kada je voda usla u taj deo gde sam produzio koaxijalni kabal. Zamenom tih korodiranih F-prikljucnica sve je profunkcioniralo.

Mozda zvuci glupo ali ako imas DECT telefon u blizini probaj da ga iskljucis :)

stvarno imam dect telefon u blizini i sad ga iznesem iz sobe i trenutno sve radi:) a inace sam imao smetnje na telefonu (glas mi se izoblicavao) kad sam razgovarao u blizini compa,sad je jasno zbog cega.

Vrh Dno