Šta je novo?

Skupljanje zalutalih ovcica u MOHAA

Kiwy

Čuven
Učlanjen(a)
14.01.2001
Poena
619
Imam problem ljudi kod 5 misije. Stignem do tenka(kod gradske kuce), usput napravim hemijsko ciscenje od snajperista. Izgubim jednog coveka-inzinjera (ostane mi medic guy i vojnik). Sidjem do tenka i kaze: You must gather the whole tank crew to go further... ili nesto slicno. Ovaj normalni vojnik pridje tenku, a lekar se zakopa u sobu iz koje izlazi kod tenka i nece da se pomeri ni za glavu... FX
P.S. Kada samu nekim pokusajima usput izgubio i drugog vojnika-automatski me je prekidao da sam izgubio previse ljudi, ali sada nije...

Kiwy je napisao(la):
Imam problem ljudi kod 5 misije. Stignem do tenka(kod gradske kuce), usput napravim hemijsko ciscenje od snajperista. Izgubim jednog coveka-inzinjera (ostane mi medic guy i vojnik). Sidjem do tenka i kaze: You must gather the whole tank crew to go further... ili nesto slicno. Ovaj normalni vojnik pridje tenku, a lekar se zakopa u sobu iz koje izlazi kod tenka i nece da se pomeri ni za glavu... FX

Isti problem, resen krajnje kontraverzno, uzmes lepo neku masinku i rokas tog lekara tako da ga metkovima izbacis kroz vrata do tenka, ili iz te sobe pa probas opet da prodjes kroz nju....

Vrh Dno