Ne bih da zapocinjem prepirku iliti ne daj Boze svadju :mrgreen: ali Aqua Real nema veze sa zivotom u poredjenju sa SereneScreen Aquarium...to je po principu kad neko vidi da je nesto uspesno i popularno onda hoce posto poto da "uskoci u voz" a nema pojma...LM, SS A je jedini pravi i originalni i najbolji, ovo sve drugo su sve blede i smesne kopije.sikili je napisao(la):...Aqua Real i stvarno je najbolji SS akvarijum. :beat:
Pa dao sam link gore, post br. 2 !sikili je napisao(la):inace gde moze da se skine taj fenomenalni SereneScreen Aquarium
A mrzi te i da citas ctp;sikili je napisao(la):jeste nesto bolji od Aqua Real-a ali ne toliko....
dalje me mrzi da pisem.
NHF ali sam se samo nadovezao na prethodni komentar s obzirom da si trazio link koji je drapin dao na samom pocetku (ipak te mrzelo da citas), a da si se malo potrudio i upotrebio Google nasao bi ga lako i sam, ali da ne pocinjemo nepotrebnu raspravu - komentar je bio onako, prijateljski u fazonu potrazi, prelistaj, pa ako nista ne nadjes pitaj. Najlakse je samo lupiti pitanje i cekati da ti se servira na tacni...sikili je napisao(la):ne ne mrzime da citam, ali me mrzi da raspravljam sa svakim
koji se nakaci. Covek je trazio screen saver (akvarijum) i ja sam
mu napisao gde da pogleda. Po mom ukusu je dobar, a
o ukusima ne treba raspravljati jer 1000 ljudi 1000 cudi, ai iz koje si ti price dosao crni. ;P
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari