Šta je novo?

Skrin server

bobolu

Čuven
Učlanjen(a)
12.07.2003
Poena
604
Sa kog sajta moze da se skine scren server (akvarijum).
Hvala.

Da ne mislis mozda na sejver ??? ;) :p
http://www.serenescreen.com/ , inace.

www.digifish.us mislim da mi je ortak sa njega skinuo Aqua Real i stvarno je najbolji SS akvarijum. :beat:

sikili je napisao(la):
...Aqua Real i stvarno je najbolji SS akvarijum. :beat:
Ne bih da zapocinjem prepirku iliti ne daj Boze svadju :mrgreen: ali Aqua Real nema veze sa zivotom u poredjenju sa SereneScreen Aquarium...to je po principu kad neko vidi da je nesto uspesno i popularno onda hoce posto poto da "uskoci u voz" a nema pojma...LM, SS A je jedini pravi i originalni i najbolji, ovo sve drugo su sve blede i smesne kopije.

(...da ne ulazim u suptilnije tehnicka detalje, dovoljno je kod Aqua Real-a videti boje pozadine koje se menjaju - totalno nerealno, takvih boja nema nigde ! )

skinuo sam ,lepo izgleda, samo trazi mi cod.
U svakom slucaju hvala.

inace gde moze da se skine taj fenomenalni SereneScreen Aquarium,
baj d vej pozdinu u Aqua Real-u mozes da definises sam,
znaci samo jedna boja bez menjanja.
necu vise nista da pisem dok ne
budem video SereneScreen Aquarium. cheers

ako to upishesh u google, prvi hit ti je bash njihov sajt :)

jeste nesto bolji od Aqua Real-a ali ne toliko....
dalje me mrzi da pisem.

ne ne mrzime da citam, ali me mrzi da raspravljam sa svakim
koji se nakaci. Covek je trazio screen saver (akvarijum) i ja sam
mu napisao gde da pogleda. Po mom ukusu je dobar, a
o ukusima ne treba raspravljati jer 1000 ljudi 1000 cudi, ai iz koje si ti price dosao crni. ;P

sikili je napisao(la):
ne ne mrzime da citam, ali me mrzi da raspravljam sa svakim
koji se nakaci. Covek je trazio screen saver (akvarijum) i ja sam
mu napisao gde da pogleda. Po mom ukusu je dobar, a
o ukusima ne treba raspravljati jer 1000 ljudi 1000 cudi, ai iz koje si ti price dosao crni. ;P
NHF ali sam se samo nadovezao na prethodni komentar s obzirom da si trazio link koji je drapin dao na samom pocetku (ipak te mrzelo da citas), a da si se malo potrudio i upotrebio Google nasao bi ga lako i sam, ali da ne pocinjemo nepotrebnu raspravu - komentar je bio onako, prijateljski u fazonu potrazi, prelistaj, pa ako nista ne nadjes pitaj. Najlakse je samo lupiti pitanje i cekati da ti se servira na tacni...

Nazad
Vrh Dno