Šta je novo?

Skoro savršeno kućište....

Svaka boja ima kupca.

Hmmmmmm...

Akvarijum u ogledalu? :LOL:

Ha!!! Bar imam "Best Mid Range Case" sudeći po Stivu. :)

Belo je uvek dobro...

Izgleda da Thermaltake-u ide dobro prodaja ovih "wending machine type" kućišta, pa se sa okruglih oznaka ( 100, 200, 300, 500, 600...) prešlo i na pedesetice. :)

Aigo. Hmmmmm....

Ovo jedino ima smisla ako bude široko dostupno sve od komponenti a cijene pristupačne (-ish).

Baš sam dugo želeo BeQuiet kućište da pazarim,
i rešim se da uzmem, Shadow 800 FX, i za malo da bude savršeno kućište, ali...
Sve sklopim, startujem igricu da probam, i čujem nešto virbrira, stavim ruku na zadnji vent, osećaju se vibracije, a i čuju.
Uzmem raklopim kućište, skinem zanji vent, vibrira, proverim prednje, kad oni su super, nema vibracija.
Pogledam da li su isti, jesu, osim što se razlikuje serijski broj, tj deluje da je datum proizvodnje, prednja 3 su iz 2023, a onaj pozadi iz 2017?!?
Jesu se ovi Light Wings pravili uopšte tada?
U svakom slučaju ogromno razočaranje, da uvaljuju škart i to za ovu cenu i firma koja je na glasu, nisam očekivao.
Očigledno jedino rešenje je da pazarim neki novi vent za pozadi, a za BeQuiet! jedan ogroman minus.

vrati kuciste, ko je uopshte uvoznik za to?

Gde da vraćam celo kućište zbog jednog ventilatora, treba mi par sati da prepakujem sve.
Kupiću neki vent, možda Bionix F140, njih imam na CPU, doduše P120, ali deluju ok.
Ili eventualno prebacim jedan vent od napred ka pozadi.
Poenta je da nije logično da od 4 ventilatora u jednom kućištu, 3 su iz jedne serije, a ovaj četvrti iz druge i problematičan je, to ne priliči brendu kao što je BeQuiet.

Nazvao sam monitor, na žalost ne može da se reklamira samo ventilator, mora celo kućište, ako želim mogu da ga donesem.
To bi bila skuplja dara nego mera.
Za sada sam prebacio jedan vent od napred pozadi, a kad pomislim da sam uzeo FX jer ima 4 ventilatora, a DX 3 i jer su kao LightWings bolji od Pure Wings.

krastavac, inflacija bas pogadja be quiet!, samo jedno u moru stvari koje sam primetio da su krenulo da rade cost-cutting na

Ovo ima potencijala. Ali moraju svi ovi dodatni paneli ili da dodju uz kupovinu ili budu dostupni i da nisu preskupi. Mislim da je Corsair imao djelimicno slicno kao i ovo sa onim wood panelima koji se mogu dodatno kupiti, ali bilu se presmijesni sa cijenom za neku ivericu tanku ko papir 90 evra + im je generalno build quality bio ocajan citavog kucista.

Nazad
Vrh Dno