A posle Antec Flux Pro koji je "secirao" Dimitri, Nik se dočepao "običnog" Flux-a, koji je, koliko vidim, nešto manji, ali i dalje dobar.
Antec se vratio sa baš dobrim kućištima u poslednje vreme.
Eto, JayZTwoCents kao da je pročitao ovo i uradio ono što sam se i ja pitao (8:45 u videu) i deluje veoma zanimljivo.Ovo sa napajanjem nepred deluje zanimljivo i baš me zanima kako bi bilo da su EDGE napajanje stavili u ono i na šta bi to ličilo.![]()
011 Vision Compact - manja verzija 011 Vision sa "pomerajućim" staklom. I "bežičnim" ventilatorima i "Strimer" šarenilom. QQ.
30 evra za jedankoja je cena tih bezicnih ventilatora?
Tako nešto je Lian li već upotrebio na bolji način kod SUP 01 kućišta, s tim da se AIO instalira bukvalno iza matične ploče, ako to neko želi.Odusevljen, ovo sto mozes da zamenis gornje staklo sa mesh panelom je vrhunski (i to je ukljuceno u cenu) je odlicno. Ovaj "procep" za AIO pumpu je zanimljiv koncept koji nisam vidio do sada.
Džabe su to nameštali kad su kinezi smislili kako da "mini monitor" možeš da staviš bilo gde u kućište. Ovaj moj je od 8 inča...Cak su razmisljali o tome da ostave malo mjesta da se moze instalirati mini monitor unutar kucista (velicine 5 do 8.8 inca)..
baš tako, ugušili grafiku poklopcem za napajanje a desno od ploče pola kućišta prazno... obrni okreni - izbaciš napajanje sa dna, em dobiješ prostor gore za radijator, em oslobodiš grafiku, napajanje napred iza prednje maske i... dobiješ Ncase M2/FormD Classic layout.mora vise prostora da bude kod gpu ventova
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari