Šta je novo?

Skoro savršeno kućište....

Nikada mi neće biti jasno zašto NZXT napravi kućište koje je različito od svakog kog su napravili i onda ga nazove imenom već postojećeg??? Novi H7 i novi H5 nemaju dodirnih tačaka sa starim modelima a opet imaju ista imena. Potpuno blesav marketinški potez.

Ako mijenjaju stara onda nije bitno?

U tome i jeste fora. Ne menjaju. I dalje se uvaljuju i stara, jer su "stara" samo dve godine. I to kako prodaju. Na primer, H7 se prodaje u "novoj" verziji, "staroj" iz 2022. i, gle čuda, imaju i H7 RGB iz 2023. Ako to nije potpuno idiotski, onda ne znam šta je. Ovako tupavu numeraciju ni AMD ni Intel ne mogu da smisle.

Uf...uvek sam bio lakom na ova "vending machine" kućišta...

Malo manje, ali isto sr... :) :)

Jonsplus Z20 Micro-ATX, simpaticno, 95e. Kontam da ce stati neka 4070 i capture card.

1724324321221.png

:)

Nekada je Antec bio pojam čvrstine i kvaliteta. A onda su nestali sa tržišta zbog mnogih loših poslovnih poteza. Od pre godinu-dve vraćaju se u velikom stilu, pa kao vrlo zadovoljni vlasnik Antec C8 drago mi je što taj novi kvalitet ne naplaćuju papreno, već naprotiv. I drago mi je videti što ne staju...

A posle Antec Flux Pro koji je "secirao" Dimitri, Nik se dočepao "običnog" Flux-a, koji je, koliko vidim, nešto manji, ali i dalje dobar.

Antec se vratio sa baš dobrim kućištima u poslednje vreme.

🫢

He he he, ali naslov "Začudo nije užasno."

and... this "Ekstremno HLADNO"

:)

QQ!!

Veoma zanimljivo i dobro kućište. Hvala je Bogu što se još jedna firma usuđuje da eksperimentiše, pored Lian Li, i to urade na dobar način.

bice interesantno i ovo airflow, pretpostavljam A70 :)

another one :D

Me gusta.
Konačno se neko setio da može da montira 3.5" HDD-ove i iza.
Dobro su odradili i PSU shroud i donji filter koji se ubacuje spreda a ne pozadi.
Hrpica prostih i pametnih rešenja kojih drugi nikako da se sete, bitno da trpaju RGB gde stignu...

Ovo zanimljivo kućište na nešto drugačiji način gledanja... LUCA L70

Konačno se neko setio da može da montira 3.5" HDD-ove i iza.
Verovatno se nisi dobro izrazio. Još na Tower 500 (prva slika, od pre 3-4 godine) je bilo mesta za 4 komada 3,5" HDD-a pozadi. Dva su mi bila gore i, hvala je Bogu, danas sam se rešio svega toga i samo M2 SSD-ove koristim. Svi drugi, počev od Lian Li, Phanteks-a, pa da stavim i reklamnu sliku Antec-a C8 kojeg imam, koriste ležišta pozadi za diskove. Nemoguće je da to nisi znao.

Prilozi

• Tower 500.jpg
    Tower 500.jpg
    180.7 KB · Pregleda: 28
  • C8.jpg
    C8.jpg
    23.1 KB · Pregleda: 27

Verovatno se nisi dobro izrazio. Još na Tower 500 (prva slika, od pre 3-4 godine) je bilo mesta za 4 komada 3,5" HDD-a pozadi. Dva su mi bila gore i, hvala je Bogu, danas sam se rešio svega toga i samo M2 SSD-ove koristim. Svi drugi, počev od Lian Li, Phanteks-a, pa da stavim i reklamnu sliku Antec-a C8 kojeg imam, koriste ležišta pozadi za diskove. Nemoguće je da to nisi znao.
Koriste tzv. dual-chamber kućišta poput Lian Li O11 serije i sličnih akvarijuma. Govorio sam o klasičnim kućištima sa standardnim layoutom, jako malo njih montira 3.5" diskove pozadi...

Nazad
Vrh Dno