Šta je novo?

Skoro savršeno kućište....

Mat Li pravi sve bolje videe. Mora da je zaposlio nekoga sa talentom. :)

Pa imaš kod "Mađara", ja tako uzeo D31.

Dizajn - sličnost

Prilozi

• VW.jpg
    VW.jpg
    107.8 KB · Pregleda: 155
  • Fractal.jpg
    Fractal.jpg
    102.8 KB · Pregleda: 112
Kako mi je sad zapalo za oko Deepcool CH560 da mi dodje da zamenim Lancool II Mesh :LOL:

Odlicno je. Digital mi je malo meh sa onim displejcicem, ali normalan je superiska.
Pojavili se kod nas napokon pre neki dan.

Još jedno kućište koje je agonija za one koji često petljaju po računaru. Zašto?? Ovakav položaj komponenti je i u mom Tower 500 i ako šrafite grafičku kartu OBAVEZNO je imati dobar šrafciger sa jakim magnetom. Ako to nije slučaj gotovo sigurno će vam se, kao i meni, desiti da šraf ispadne pravo u grafičku kartu, pa onda ponovo vađenje grafike pa istresanje šrafa iz iste, pa vraćanje nazad i ako opet ispadne šraf apsolutno nikada neće pasti tamo gde možete da ga dohvatite, nego, kao da su vođeni, pravo tamo gde ne treba...
Mada, potencijala za hlađenje ima na pretek, kao i prostora za grafičku, za razliku od mog Tower 500.

Ah, jedva čekam da mi (belo) padne šaka... :)

Majko mila sta je ovo ispred unutra kao neki tobogan za decicu ili za kablove ili za vantove haha katastrofa,hvala ti Lian li za dual chamber za psu amin

Izgleda da ja imam uvrnut ukus. Mnogima se Thermaltake Tower 500 ne sviđa, ali meni izgleda fantastično. Samo što sam sad sa novim komponentama uvideo koliko je nepraktično za dobro hlađenje i mnogo, mnogo nepraktičnije za često čačkanje po njemu, pa moram da ga menjam. A zbog specifičnosti rasporeda i tastera za uključivanje i USB-ova Samo su NZXT H9 Flow i ovaj Phanteks NV5 odgovarali, ali meni se ta "grba" za napajanje na NV5 baš sviđa, jer je jedinstvena. Pa još kad ga uklopim sa ovim Phanteks ventovima koje sam uzeo da budu sa strane i dole...

Prilozi

• 3xx.jpg
    3xx.jpg
    226.9 KB · Pregleda: 66
  • 1xx.jpg
    1xx.jpg
    171.3 KB · Pregleda: 126
jesi skontao da ima LED kit se uzme za njega :)

Video sam, ali je skupo u tri lepe, skoro kao samo kućište. https://www.phanteks.store/products/phanteks-nv5-premium-drgb-kit-white
To sam mu i ja pisao, ali @Arthur Morgan neće ni da čuje...
Nije da nisam hteo da čujem, nego meni se baš sviđa tako. Šta se može, ukusi su različiti...

talent je njegov :)
Video sam i ja. Samo što je vrmenom počeo da snima sa boljom opremon, boljim kadrovima i dodatnim sitnicama, osim prostog sklapanja računara kao u prvim videima.

I usput da dodam za @Čika_Kure i @djape08 . Dimintri iz Hardware Canucks će da koristi NV5 za svoju ličnu mašinu. Znači, ima nas još sa ukusom. :D :D :D :D

Ko ponudi najvise para, taj mu se najvise svidja. :D

Zanimljiv koncept...

Pa, evo koliko je ružan NV5, pogotovo kad Zvezda igra košarku. :) :) :) Ja sam oduševljen ergonomijom. Bitno je da su mi temperature komponenti bar 5-10 stepeni niže nego u Tower 500.

Prilozi

• SW 1.jpg
    SW 1.jpg
    186.2 KB · Pregleda: 102
  • SW 2.jpg
    SW 2.jpg
    144.2 KB · Pregleda: 108
  • Zve.jpg
    Zve.jpg
    154.3 KB · Pregleda: 108
white...

... and green :)

Auu, sad ga baš preteruju... :) Mada a jedva čekam da vidim recenzije...

Sad krece novi trend,ima da ubacuju displeje u svako kuciste.

The Office No GIF

Displeji bejahu hit na kućištima pre jedno 20god. Znači ono da se moda vrti u krug ne važi samo za garderobu, nego i za industrijski dizajn.

Nazad
Vrh Dno