Šta je novo?

Skoro pa konfiguracija do 600e

Svarog

Slavan
Učlanjen(a)
28.11.2007
Poena
309
Planiram da u sledecih mesec-dva kupim skoro pa konfiguraciju cija ce cena ici do cifre navedene u naslovu. Kazem skoro konfiguracija zato sto bih iz stare preneo grafiku i ssd . E sad,ono sto me intresuje je kako da se opremim :) Priznajem da sam u zadnjih godinu dve totalno neupucen u desavanja tako da cu reci ono sto me u principu interesuje a na vama je da mi "sklopite" masinu .
Da krenemo :

primarna stvar - kvalitetna ploca - ne interesuje me overklok potencijal,intresuje me da ploca poseduje dosta usb i sata ulaza.

Procesor samo i jedino neki Intel.

HDD neki do 2gb,nije nepohodno da je najbrzi i sl. sobzirom da ce mi sistem biti na ssd-u.

Memorija 2x4gb,opet nesto kvalitetnije.

Napajanje mi je isto izuzetno vazno da bude kvalitetno ( u proslosti sam imao problema zbog loseg napajanja i sada bezim od njih k'o djavo od krsta) .

Kuciste - trenutno posedujem CM Centurion i zeleo bih da imam nesto na slican fazon po pitanju unutrasnjosti kucista - znaci sa sto manje srafova za fiksiranje a sa sto vise onih "shinica" - ako me razumete :)

Oko optike sam razmisljao da uzmem neki blue ray,ali mislim da cu ipak ostati u dvd vodama. Hvala na pomoci !

Poslednja izmena:
Koja je graficka u pitanju? Sto ne zadrzis Centurion kuciste? Zasto iskljucivo Intel? Za sta koristis racunar?

Koja je graficka u pitanju? Sto ne zadrzis Centurion kuciste? Zasto iskljucivo Intel? Za sta koristis racunar?

Ati 5770...Nemam pojma,mislio sam da ce ostatak "delova" lakse otici uz kuciste nego deo po deo...Intel zato sto sam ga do sada uvek kupovao i ne zelim da prelazim na AMD...koristim za "casual" poslove sto znaci svakodnevno kucno koriscenje i jednom u par dana neka igra. Ipak,uzeo bih nesto kvalitetnije posto ne planiram da radim upgrade svakih godinu dana. Znaci,hocu sada malo vise da odvojim pa da budem miran 3-4 godine.

Nazad
Vrh Dno