Šta je novo?

Skinuse i Dusk devojku

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
Rename dusk.exe u 3dmark03.exe.Lepo radi na Ati-juuuuuuuuuu.

Eh covek, sigurno ce svi kojih se ovo vrlo tice znati o cemu se radi.
Ipak bi bilo super da se u postu nalaze bar osnovne informacije o kom se programu radi, ako ne i link.

Jel` to virtuelno celjade bitno zbog necega (directx, drajveri, neki 3D test... o cemu se radi)

http://www.nvidia.com/view.asp?IO=demo_dusk

borab je napisao(la):

Hvala na informaciji ... koju bas ne razumem. Mnogo si skrt na recima :D

Ne bih da zabadava skidam 86MB modemom ...
- jel moze i obicna i "ultra" verzija Demo-a ?
- iz tvoje vesti zakljucujem da je dovoljno reimenovati fajl i da proradi na ATi-ju ??? I uz to jos da cura bude gola ? Jel to ili nije to ?

Molim te pojasni malo :wave;

P.S.
Ne mora bas da crtas ali bar malo deskripcije type;

Potreban je i fajl koji omogucava rad Nvidijinog demoa na ATI karticama (valjda preko 9500).

Arahne je napisao(la):
Potreban je i fajl koji omogucava rad Nvidijinog demoa na ATI karticama (valjda preko 9500).

To ocekujem od coveka da objasni ... Leptiricu vec imam i karam je na 9500 sa onom .dll bibliotekom za OGL koju su postovali na Rage3D.

Ali sta je sa ovim demo-om ???

Aj'd covek ... javljaj :D

borab je napisao(la):

Ubicu te kao zeca ctp;
Skinuo sam fajl i NARAVNO NE RADI, ni pomocu OpenGL .dll za Leptiricu (krene zvuk, slike nema i onda krahira), ni pomocu NVEmulate.exe gluposti.

KAKO TO KOD TEBE RADI !!!

JAVLJAJ !!! type;

Sto lepo ne procitas , rename dusk ...

borab je napisao(la):
Sto lepo ne procitas , rename dusk ...

Pa lepo sam ti odgovorio NE RADI ... a i cisto sumnjam da bilo gde to hoce da radi samo na ostovu reimenovanja izvrsnog fajla. Besmislica.

Pa tako se skida Dawn, shto ne bi i Dusk :).

Arahne je napisao(la):
Pa tako se skida Dawn, shto ne bi i Dusk :).

Evo upravo sam probao da to uradim sa Dawn i naravno nece da radi.

Bez fajla-biblioteke za OpenGL (opengl32.dll) NEMA SANSE DA PRORADI a reimenovanje nista ne znaci tj. fajl mozes da nazoves kako god hoces ako nemas .dll nece da radi.

Jel ti to pricas napamet ili iz licnog iskustva.

Imate na novom digital disku i demo i dll.Sve radi ,imaju i svi ati screen saveri

Space je napisao(la):
Imate na novom digital disku i demo i dll.Sve radi ,imaju i svi ati screen saveri

Molim te ako imas taj disk, posalji mi samo .dll za Dusk na [email protected]
Sve ostalo sto si spomenuo ja vec imam skinuto modemom al taj .dll nigde ne mogu da nadjem.

Jesi li siguran da je za Dusk, jer onaj koji ide za Dawn (Leptirica) ne radi i za Dusk (Igracica).

poslao sam vam ja , ali je sa yahoo-a, pa ako imate neki spam bloker, iskljucite
cheers

sorry momci :eye: , sad sam provalio da trazite za Dusk, a ja sam vam poslao za Dawn(on je na Digitalovom disku , a ne za Dusk)

OxyS je napisao(la):
sorry momci :eye: , sad sam provalio da trazite za Dusk, a ja sam vam poslao za Dawn(on je na Digitalovom disku , a ne za Dusk)

Ma nema problema.
Hvala na trudu u svakom slucaju. cheers

Nema josh uvek wrappera za DUsk. proveo sam celu noc pretrazujuci rage3d i nema. Sorry Maxeru, strpi se.

Arahne je napisao(la):
Nema josh uvek wrappera za DUsk. proveo sam celu noc pretrazujuci rage3d i nema. Sorry Maxeru, strpi se.

:boom:

Pa cim neko sazna da je izao .dll, neka javi link.

Nazad
Vrh Dno