Šta je novo?

Skinovi za Razr

xane

Čuven
Učlanjen(a)
13.01.2002
Poena
619
A sad nesto ozbiljno, imam problem prebacivanja skinova na isti, jos na samom pocetku, odnosno pk2commander ne prepoznaje telefon, nevidi ga, inace phone tools radi korektno za sad probano preko usb veze.
Ako je neko radio doticnu stvar ...

poz

Imao sam problem na V180. Prodailo je nakon deinstalacije USB modema i instaliranja P2K drajvera umesto njega.

Ovako sam ja resio problem sa pk2c.
Pokreni PST Phone Programmer(verujem da ga imas) i kad on uspostavi vezu sa phonom pokreni i pk2commander i sigurno ga nalazi!
Zvuci blesavo ali uvek upali.

Posle ko zna koje verzije drivera je proradilo sve kako treba.
U medjuvremenu sam nasao neke skinove sa ikonama. Ti *.dat fajlovi su 'moto' kakve vec imam, jer to znaci da stare obrisem a nove da presnimim. Nebih bas nasumice da nesto nesredim ... to su ikone iz iTigerWB skina. Sledece je flash/flex ali to drugi put

Ne razumem zasto brises stare skinove,jednostavno napravis novi folder sa imenom skina i tu ga prebacis sa Commanderom.Tako sm i sam raido i sve je ok,uglavnom koristim Windows XP Silver,ponekad i MAC OX.

Pa novi skin se zove Moto.ski, to mora da ide u direktorijum 'Moto' a takav direktorijum postoji sa fajlovima Moto.*, i skin Icy ima fajlove Moto.*
Neznam da li onda novi Moto.* mogu se preimenovati, sto sumnjam ...

Ne!
Napravi prvo backup svih tvojih skinova(pod obavezno) u slucaju da nesto zeznes da uvek mozes vratiti na staro.
Sad neznam konkretno na tvojoj motoroli koji su default skinovi ali ja nikad ne cackam moto skin,menjam ostala dva skina.
Zovu se techno i neon.I sad u zavisnosti gde ces da ubacis promenis ime svim fajlovima na recimo techno i upload-ujes ih.Nemoj zaboraviti da promenis atribut novog skina u 4 u slucaju da ti se resetuje mob.

Nazad
Vrh Dno