Šta je novo?

skidanje zastite na bateriji laptop-a

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

veske

Slavan
Učlanjen(a)
28.06.2005
Poena
320
Pozdrav, uzeo sam da repariram bateriju od laptop racunara Acer Aspire-a 1200, zamenio celije racunar je uredno prepoznaje ali nece da je puni, cuo sam da postoji neka elektronska blokada, kako to da skinem.pozdrav

Pozdrav, uzeo sam da repariram bateriju od laptop racunara Acer Aspire-a 1200, zamenio celije racunar je uredno prepoznaje ali nece da je puni, cuo sam da postoji neka elektronska blokada, kako to da skinem.pozdrav

Eh to sam i ja uradio i cak imam regularan napon na bateriji i prepoznaje je ali nista samo prijavljuje punjenje i nista vise u pitanju je acer travelmate 632xv ako saznas sta raditi javi .

:wave:

ja imam isti problem sa asus a-6500...HELP !

Sta, blokada se aktivira kada skines bateriju?

Ma da skines celije dodje do gubitka napona, ram se obrise i mora se izvrsiti reset.Da sam to pre znao iskobinovao bih nesto na onu caku da mu natakarim eksterno napajanje na elektroniku i tako da se ne obrisu setovanja.Ima li neko nekog prijatelja koji radi reparaciju pa da nam objasni pa ako treba da i nesto kesiramo._Pozdrav

.Ima li neko nekog prijatelja koji radi reparaciju pa da nam objasni pa ako treba da i nesto kesiramo._Pozdrav

Da i ja sam za kesiranje samo nek da savet i na PM ako nece javno ,jeb..te koja glupost imam ispravnu bateriju sa regularnim naponom a nece da radi zbog neke elekt. zastite:smash:

E izgleda da sam nasao neko resenje, ako uspem javljam ovde na forum.Pozdrav

:banana: ajde vidi veske imam dva trenutno na kanalu sa istim problemom takodje i compaq m700 pored acera mi stoji bez baterije sa punim celijama.

Aj ako uspe javljam, nego imas li ti neke starije masine na prodaju.Aj javi na PM.Pa mozda i trgujemo

EEEEE da imam bateriju za neki compaq, mislim da je za persario series ili tako nesto jeli ti treba ?

Nije vam ovo irc bre...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno