Šta je novo?

Skidanje videa sa video.google-a

Roger_Waters

Slavan
Učlanjen(a)
29.08.2005
Poena
350
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 7 3800X & Noctua NH-U12A
Matična ploča
AsRock X570 Gaming Pro 4
RAM
2 x 16gb 3200mhz
GPU
AMD Radeon RX 6900XT Ref
Storage
1tb WD Black SN 850 & 2tb Seagate Iron Wolf 510
PSU
Be Quiet! DARK POWER PRO 12 1500W
Kućište
Corsair iCUE 5000T
Monitor
LG Ultrafine 4K 27UP650-W
preko kojeg programa mogu skinuti sadrzaj sa "googlovog you tubea":)?

Ne znam kako je sada, ja sam ranije korostio Google video player, ako ima opcija za DL fajla, skines to i otvoris u playeru i on skine video.

ae probacu....

fazon je sto google dozvoljava skidanje....bezveze sam se mucio samo treba pogledati sa google playerom

Ja pokusao da skinem player, ali pojavljuje error. Odakle si ti skinuo!!!

Ipak sam uspeo,ali kako snimiti taj video fail koji gledam u You tube???

Za YouTube koristi FDM.

Ako koristite Firefox probajte UnPlug plug in, radi za youtue verovatno i za sve slichne sajtove... A TubeHunter je program preko kojeg BI TREBALO da mozhe da se skida sa svih tih sajtova ali meni bash i nije neshto radio :| mozhda jednostavno nisam znao kako da ga koristim niti me zanimalo :D ali ipak mozhe samo sa youtube-a i tako nekih... al probaj preko ovog sajta www.keepvid.com ili www.googlevideodownload.com ... ali ako ti bash treba PROGRAM onda neam blage ;D

Zasto komplikujete bezveze? Skinite lepo Orbit Downloader, i on ima Grab+ koji sluzi za skidanje bilo kog audio/video contenta sa web stranice.

re

Kada pritisnem desni taster misa nudi mi opciju da ga skinem sa DAP (accelerator) snimim ga i onda dobijem neimenovani fail. Koji ne moze ni sa jednim pleyerom da se otvori!!!

stavi mu extenziju .flv
trebalo bi da otvara KMPlayer, a postoji i Flv player

Ma nece ni da primirise. Ok ipak hvala na trudu!!!

http://get2pc.com/
Ukucash ili pastujesh link og google/youtube/whatever videa, sajt ti da download link, zapamtish sa flv ekstenzijom i gledash.

probaj "youtube video grabber" imas nekoliko verzija pa probaj,samo kopiraj adresu fajla i automatski ga skida

"windows mora pasti"

Vrh Dno