Šta je novo?

Ski skokovi - igra??

Boris Lozac

Uticajan
Učlanjen(a)
15.08.2004
Poena
1,505
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 5600x + Arctic Freezer 36 Black
Matična ploča
ASUS Prime B-450 Plus
RAM
32GB (2x16GB DDR4 3200mhz dual channel)
GPU
GIGABYTE AMD Radeon RX 7600 8GB 128bit GV-R76GAMING OC-8GD
Storage
Samsung SSD 860 EVO 500gb + 870 EVO 1tb
PSU
520W Seasonic MII Evo Bronze
Kućište
NZXT H500
Monitor
Gigabyte GS27F
Miš & tastatura
ROG STRIX Impact II wireless / Keychron V2
Ostale periferije
Driving Force GT
Mobilni telefon
Pixel 10
Pristup internetu
  1. Optički internet
Da li ima neka igra koja simulira skijaske skokove, ali da je dobra. Znaci pogled iz prvog lica, dobra grafika, zvuk, onako bas da docara tu atmosferu? 🙂 Secam se da imaju neke igre koje obuhvataju sve te zimske sportove, e sad ne znam kako je uradjeno to sa skokovima. Obozavam to da gledam, i bas se pitam da li ima neka igra koja moze to da mi pruzi..?
Hvala..

Ili na engleskom RTL ski jump 2006 🙂 I treba ti joypad da bi igrao....

Agilni je napisao(la):
RTL Skispringen 2006. Bolje neces naci.

Zahvaljujem!! :banana:
Super izgleda, moracu da probam demo, hvala jos jednom!

Sada si i mene nalozio (ide ti uz nick). Kakav je samo osecaj u Planici. Bukvalno osecas svaki metar koji preletis. Fantasticna igra. Ne daj se obeshrabriti, kontrole su fenomenalne, samo uz malo vezbe.

Povlachim ono za joypad, istripovao sam se neshto 🙂

A igra je naravno fantastichna, ni sa 2005 verzije nisam mogao da se skinem.

Skiordie!
Neprevazidjena legenda! Staro, dobro, i besplatno! Underdogs... 😉

Ako hoces dobre Ski skokove, mogu da ti pozajmim komodor na dve tri nedelje...

Aahah, a winter olympics '88 je kao bolje od ovoga 😀

Sve to je bilo i ostalo zarazno (Winter Olympics, Ski or die), ali covek je trazio skokove koji donose pravi osecaj letenja, dobru grafiku. To nece uspeti sa tim starudijama koje sada stvarno izgledaju smesno.

@ Darko, CamBiel

Probajte RTL Ski jumping posto ocigledno niste, garantovano se necete odvojiti od monitora danima.

Skinuh juce demo RTL ski jumping 2006, i ono stvarno odlicno izgleda. Ali me muci sto nisam nijedan skok uspeo uspesno da izvedem. Kada treba da balansiram levo-desno sa misem, previse se brzo pomeri sa jedne strane na drugu, i to nikako ne mogu da odrzim na sredini. Mis presporo reaguje, tako da nisam mogao da zavrsim onaj prvi deo tutoriala.. U opcijama nema nikakvih podesavanja za misa, samo za tastaturu i dzojped, mada ne vidim zasta uopste sluze te komande. U cemu je fora, jel ima negde da se podesi taj sensitivity misa, ili sta vec.. Ocu da skocim! 😀

Ne znam, istina da je mis osetljiv. Pokusaj jos da vezbas, nije previse tesko. Ili pokusaj da iz Windowsa usporis malo misa, mada sumnjam da je do toga.

RL Skispringen 2006 je ekstra igra. Nisu drasticna poboljsanja u odnosu na 2005,ali ne smeta

Dzabe kad ja ne mogu da skocim uopste, odnosno, ne mogu ni da se spustim niz skakaonicu.. 😀 :d Nemoguce je odrzavati ravnotezu.. :wall:

driver je napisao(la):
Uzmi PS2 verziju 😀

😀 PS2 je otisao... u minusu sam 110 evra, zahvaljujuci tebi.. :d 😉

a moze li se ova igra igrati na volanu(logi crveni force)? igrao sam MotoGp i odlicno izgleda "obaranje", a kontam da se i ovde samo pomera levo-desno.zar ne?

Boris Lozac je napisao(la):
😀 PS2 je otisao... u minusu sam 110 evra, zahvaljujuci tebi.. :d 😉

Ahahaha, kad si pglu 🙂 Sad nastavi da se akash sa PCjem 😀

Nazad
Vrh Dno