Šta je novo?

ski jump challenge 2001

sinke

Čuven
Učlanjen(a)
18.10.2000
Poena
620
Kako se igra ova igrica, posto nema nigde control options i ne mogu da potrefim kako se skace.

pa nema 720 tastera, ubadaj po redu pa cesh potrefiti, ili mozesh metodom 'shaka-dum' ...shto veca shaka, pre cesh pogoditi :D:D:D

Uh uhh i meni je trebalo dosta da se naviknem...

Za dobre skokove vazno je pravilno se odlepiti dobro kormilariti misem i na kraju se ranije prizemljiti tako sto ces misa povuci napred i pritisnuti 2x levo dugme (ili je bilo C ne secam se)
uglavnom experimentisi kada naucis igra je onako sasvim zanimljiva (a posebno za one koji vole slikijaske skokove i letove)

cile je napisao(la):
Uh uhh i meni je trebalo dosta da se naviknem...

Za dobre skokove vazno je pravilno se odlepiti dobro kormilariti misem i na kraju se ranije prizemljiti tako sto ces misa povuci napred i pritisnuti 2x levo dugme (ili je bilo C ne secam se)
uglavnom experimentisi kada naucis igra je onako sasvim zanimljiva (a posebno za one koji vole slikijaske skokove i letove)

Hvala, nadosao sam samo me jos "lepota" skoka zeza jer veoma tesko mozes dobiti ocene iznad 17, cak i kad je let miran treba potrefiti trenutak prizemljenja posto ne znam bas tacno kad. Ne kontam onaj levi deo onog prateceg ekrana koji pokazuje kad treba da se odlepis od skakaonice, to je donji deo a onaj sa strane ne kontam. E a jer se secas kako se pauzira igra za cheat, da bi koristio sve ponudjene skakace, mislim ni jedno dugme ne pauzira igru niti gde vidim da treba da se upise cheat ?

Vrh Dno