Šta je novo?

-::> Skadarlija - SKOOP <::-

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Genghis Khan

Čuven
Učlanjen(a)
18.03.2001
Poena
680
Ima li zainteresovanih za neko pivo i neke cevape :d
Kada imate vremena?

Ja bih predlozio da se skup prebaci za sledecu nedelju, jer ce na kraju doci nas cetvoro :) Recimo da se organizuje sledece subote, da nas dodje sto vise.

Pa ajde brzo, jel se slazete za sledecu nedelju. Vidim da mnogi ne mogu da dodju. kudi je upravu! Brzo. Sledeca subota ili sutra!?

Mi i ovako dogovaramo sledecu subotu za skup u Zrenjaninu, mogli bismo i mi (zrenjaninci) znaci da dodjemo kolektivno na skup u sledecu u subotu. Sto se ove teme tice treba videti i sa ostalim zrenjanincima.

Pa da, to je najbolje tako. Mislim, ne smeta meni ni da nas bude 5, ali glupo je sto velika vecina ne moze da dodje. Genghis da pomeramo?

Slazem se! Bilo bi mi drago da nas bude shto vishe - svima da ispunimo zelje sa datumom ;) Pomeramo za subotu 20.11.2004 Ovo neka bude poslednje pomeranje jer je bezveze da se ovako frljamo sa datumima non-stop :d
Ali neka bude malko kasnije (oko 19h npr.) ako se slazete!

Posto je ova tema narasla, bilo bi lepo da je neki mod obrise i da otvorimo novu da ljudi vide da je datum pomeren (i da planiraju svoje obaveze, ko koliko moze, tako da im subota bude fraj).

Moze ovako ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno