Šta je novo?

Sixaxis with wire :)

malimravbg

Slavan
Učlanjen(a)
15.10.2007
Poena
319
Posle nekoliko pokusaja punjenja baterije na SIXAXIS za PS3, na konzoli, laptopu, desktopu ... I citanja foruma da se ljudima to desavalo (mislim da je i ovde neko imao slican problem). Jednostavno nece, ne daje znake zivota, ni jedna lampica se ne pali pri punjenju ma koliko dugo joy. bio prikljucen.
Inace i ne koristim ga (leva pecurka vuce napred od COD-a) vec koristim neki Logitech wireless za PS3.
Problem je sto neke igre nece bez SIXAXIS-a. Npr. PAIN mi ne da da zapocnem single player dok ne zavrsim crash course u kom ima super ouch potez (prezivecu i bez njega) koji zahteva SIXAXIS, slicno kao i LAIR (treba samo za tutorial) posle moze i bez SIXAXIS-a na analog.

Evo "prljavog" resenja :

Napajanje od pokvarenog rutera 4.5V, rastavljen joy. na zice od baterije prikljucen adapter direktno. Sve radi.

Privremeno resenje dok ne stigne Dualshock 3, narucen, ali trebace jos 5-6 dana.

Mozda nekom pomogne.

Trebao si da pitash, moze nova baterija da se naruchi, ako je to u pitanju.

Poslednja izmena:
Znam video sam na ebay-u, ali leva pecurka je otisla, vuce napred. Treba mi samo privremeno resenje dok mi ne stigne dualshock 3, ne vredi u njega vise ulagati.

Jesi probao da "pecnes" bateriju malo jacom amprazom na par sekundi?Meni je na nekom mobu koji ne koristim tako baterija zatupela pa sam posle "peckanja" nastavio da je normalno punim.

Pa koliko si njakao taj sixaxes ako je sve to uspelo da se sj*be?

Nista posebno, COD4 online trci, trci, trci i ****ga ... (treci put 39rank).
Burazer je stuko dva komada i odustao od kupovine novog. Vidim i na netu da se mnogo ljudi zali na kvalitet pecuraka. Nadam se da je ovaj novi bolji.

Znaci da bas i nije kvalitetan?
Tako mi se i cinio kada sam ga uzeo u ruke, valjda je dualshock 3 izdrzljiviji.

Ja uopshte ne vidim nishta vishe od normalne kolichine kvarova po netu, i Sixaxis samo deluje manje kvalitetno jer je lagan. To sve zavisi kako ga koristish, ja imam 7 komada DS2 i svi rade besprekorno bar 5 godina, dok znam ljude koji menjaju joypadove na 6 meseci na PS2 i josh se chude shto im se kvari a baca ga o zid kada ga neko dobije u PESu :)

Poslednja izmena:
DS2 je odlican, lepo lezi u ruci, ali buttoni brzo propadaju ako se stalno drze(R1 taster u PESu recimo). Mada, i da ga menjas na 6 meseci to nije neki veci izdatak.

Vrh Dno