Šta je novo?

Sitne linije na TV-u

bibby

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2000
Poena
680
Desilo mi se sinoc dok sam gledao film na tv-u - kao da se sitne linije talasaju po tv-u. Karta je ATi Radeon LE, sa tv-om je povezana obicnim cincom koji se uz kartu dobija. Skart ne postoji na mom tv-u :(
Da li neko zna u cemu je fora i kako ovo otkloniti. Kapiram da je do kabla i mozda do tv-a... Danas kada sam gledao film toga nije bilo. Znaci desava se s' vremena na vreme.

Ne znam da li su to te linija, ali ja imam vertikalne,
i nestanu kad izvucem antenu iz tv-a...

to se desava cak i na najmodernijim televizorima, neke smetnje, 'bem li ga...

dEXE je napisao(la):
izvucem antenu iz tv-a...
Hvala puno brate, više sam izgubio volju da pokušavam da uklonim te linije, šta sve nisam radio. Došlo mi da kućištem polomim (što kažeš i na najmodernijim televizorima) Wegu 29LS35e, a mx440 da dam malom burazeru da mu bude nosač aviončića :)...

Bane , ne bi trebalo da si imao smetnje ako si koristio neki od AV ulaza, bilo scart ili s-vhs.
A opet sta si drugo i mogao da koristis :confused:

Ja na 29fx66 imam 3 scarta i s-vhs i bas njega koristim, nemam nikakve smetnje.

ps. kakav je tv-out od te mx440, subjektivno? kad izvadis antenski kabl:)

jaksa je napisao(la):
ps. kakav je tv-out od te mx440, subjektivno? kad izvadis antenski kabl:)
Ni malo lošiji od tv outa radeona sa laptopa. Ništa extra, ali za filmove totalno OK...

Samo mogu da se nadam da je to. Probacu pa cu javiti - istina, kabl od kablovske je u tv-u non stop.

Meni samo ta kablovska pravi problema, nekad su linije manje, nekad vece, a nekad ih nema, ko zna sto... Kad izvucem kabl, slika je pesprekorna...
mozes recimo da u tom slucaju napravis svic neki na tom kablu da ga ne bi stalno izvlacio, i kad gledas filmove, samo ga ugasis i to je to...

Jeste, cim sam izvadio antenski kabal prestala je djuska. Hvala dEXE.

no problemo :)
samo jos kad bi bolje pravili te video ulaze, eh...

Vrh Dno