Šta je novo?

Sistemski HDD

Joni-X

Slavan
Učlanjen(a)
11.09.2008
Poena
310
Planirao sam da uzmem novi sitemski hard negde u cenovnom rangu oko 50 eura,posto nisam bas u toku sve preporuke su dobrodosle

Ako nema F3 samsunga, a nećeš da čekaš, slobodno uzmi WD6401AALS (tkzv WD 640GB black). Za nijansu je sporiji od tog samsunga, ali ništa značajno. A tipično dobijaš i 3god garancije za ovaj WD.

Poslednja izmena:
Danas sam opet obiso prodavnice i posto nema ni Samsunga F3 od 500 Gb ni WD od 640 Gb razmisljam da uzmem WD Caviar Black od 500 Gb posto mi se bas ne ceka da ovi stignu. Posto ovaj 500 Gb nije nesto znatno losiji od 640 Gb verzije ako moze vase misljenje.

Pošto nema ni WD 640GB black, ako ti se preterano ne žuri, sačekaj ti lepo Samsunga F3 od 500GB... Ipak je primetno brži i manje se greje (i troši struje) od WD 500GB. Ili nađi još koju kintu i uzmi F3 od 1TB.

Pa naruči u A*omu iz BGa ako imaju, danas za sutra isporuka, pare kuriru nakon prijema robe, toliko možeš da se strpiš. :) Eventualno BH ako ti nije smaranje da ideš u banku, plaćaš robu unapred i onda čekaš par dana da ti ista stigne.

Pozdrav

Pa naruči u A*omu iz BGa ako imaju, danas za sutra isporuka, pare kuriru nakon prijema robe, toliko možeš da se strpiš. :) Eventualno BH ako ti nije smaranje da ideš u banku, plaćaš robu unapred i onda čekaš par dana da ti ista stigne.

Pozdrav

Ma nesto mi se ne narucuje iz Beograda, ako bude nekih problema posle mi cimanje mi oko garancije. Idem u petak ponovo do grada pa je mozda i stiglo.

To je dakle ovaj ?
http://itsvet.com/proizvod/samsung-spinpoint-f3-hd502hj-500gb-7k-16mb-sata300/comp_comp_hdd/1/1255
a ako nema, jel moze Hitachi?
http://itsvet.com/proizvod/hitachi-ht0a35415-500gb-7k-16mb-sata300/comp_comp_hdd/28/722

Ako nema F3 samsunga, a nećeš da čekaš, slobodno uzmi WD6401AALS (tkzv WD 640GB black). Za nijansu je sporiji od tog samsunga, ali ništa značajno. A tipično dobijaš i 3god garancije za ovaj WD.
I kol'ko daju za Black? samo 3 god! Na zanicnom sajtu kazu 5.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno