Šta je novo?

Sirtec=Chieftec?!

• Začetnik teme Začetnik teme Judge
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Judge

Čuven
Učlanjen(a)
11.11.2002
Poena
619
Od proverene firme u Beogradu sam naručio Chieftec HPC 360-302 DF. Juče me zovu na isporuku i dobijam Sirtek HPC 360-302 DF. Na moje pitanje o čemu se radi pošto sam naručio jedno a dobio drugo, odgovorili su mi da im je uvoznik ovo isporučio na porudžbinu za Chieftec-a.

E sad, oni koji znaju da mi kažu da li je u pitanju isto napajanje s tim što Chieftec lepi svoju nalepnicu ili su to različita napajanja? Proverio sam sajtove i jednog i drugog proizvođača i oba imaju zaista napajanja sa identičnim oznakama. Razlika, koliko sam mogao da vidim, je samo u M switchu kod Chiefteca?

S obzirom da je ovo poslednja komponenta koju nabavljam radi o/c mašine, post stavljam u ovu sekciju foruma.

Ako mozes skeniraj ili fotografisi nalepnicu sa psu.

jaksa je napisao(la):
Ako mozes skeniraj ili fotografisi nalepnicu sa psu.

Hoću za par sati kada se vratim sa posla. Dobra ideja. 🙂

Sticker.

Kutija.

PSU, donja strana.

Ja sam izasao na Sirtecov sajt i totalno sam se zbunio kada sam video sta oni proizvode...

delimir je napisao(la):
Ja sam izasao na Sirtecov sajt i totalno sam se zbunio kada sam video sta oni proizvode...

Takođe. Po referencama firme ispada da je ista jak igrač. Naravno, pitanje kojim sam počeo ovaj thread i dalje ostaje, da li je napajanje koje sam dobio ono što sam tražio?

Ashley je napisao(la):
Chieftec isporucuje ta napajanja. Provereno. U kondenzator identicna kao i ona sa Chieftec nalepnicom.

Zahvaljujem, sad mi laknulo.

cheers

Taj Sirtec, da li je barem neshto jeftiniji od originala (Chiftec-a) :?:

SuperStarr je napisao(la):
Taj Sirtec, da li je barem neshto jeftiniji od originala (Chiftec-a) :?:

Po svemu sudeći Sirtec je original a ne Chieftec koji, izgleda, od Sirteca kupuje napajanja i stavlja nalepnicu preko.

Ja sam platio za Chieftec-a, dobio Sirtec-a ... dakle, cena kod nas je ista.

Dakle, Sirtec = Chieftec = ThermalTake = Antec = Chenming = ... 😀

CIA !? .... Sto rece Ilija Cvorovic.. to su oni sto su upropastili pola sveta a? :mrgreen: :mrgreen:

Samo jos jedan komentar. Chieftec nema svoju proizvodnju kao recimo i kod nas "legendarni" JNC. Znam da ce sad krenuti pljuvanje, ali je zaista tako i ja sam se silno iznenadio kada sam video sajt kineske firme koja proizvodi kucista. Na zalost, izgubio sam link ali ukoliko neko ima starije brojeve EUROTRADE-a od pre godinu i po, svakako ce zapaziti reklamu doticnog proizvodjaca. Inace, Sirtec je vec odavno poznat i pripada grupi srednje kvalitetnih napajanja (Macase, High Power, DTK) i mnogo je popularniji u USA nego u EU. Malo pazljiviji ce znati da ih je pre jedno pola godine testirao PC-Press zajedno sa High Power modelom (360W). Dobar proizvod i nista vise...na YU trzistu u klasi 360W, ENERMAX je nedodirljiv!!!

Kakaroth je napisao(la):
...na YU trzistu u klasi 360W, ENERMAX je nedodirljiv!!!
Gde ima taj Ener i za koju kintu?

Doslo vreme da se DTK 400W posalje u penziju... :beat:

Kada sam ga ja nabavljao imali su ga Sinteh-ovi dileri i to cak tri modela 360, 480 i 550W ;P Valjda ga jos uvoze....

Ashley je napisao(la):
Chieftec ima svoju proizvodnju, a to sto Kinezi kopiraju dizajn, to je druga stvar. Materijal kod Kineza je kudikamo losiji, napajanja takodje...

Ashley je napisao(la):
Chieftec isporucuje ta napajanja. Provereno. U kondenzator identicna kao i ona sa Chieftec nalepnicom....

... ne bas ubedljivo objasnjenje... ,)

Kakaroth je napisao(la):
Kada sam ga ja nabavljao imali su ga Sinteh-ovi dileri i to cak tri modela 360, 480 i 550W ;P Valjda ga jos uvoze....
Ako znas/secas se cena, baci mi ih na PM... za sve modele (cak i onaj od pola kilovata, iako rizikujem da me udari kap :mrgreen: )

Izvinjavam se moderatorima, imam nekih manjih problema sa mail-om...elem za 360W cena je bila 63 eurica a za 460W..negde oko 110 eura a za 550W se ne secam ali znam da je bila :boom: !!!

Kakaroth je napisao(la):
Izvinjavam se moderatorima, imam nekih manjih problema sa mail-om...elem za 360W cena je bila 63 eurica a za 460W..negde oko 110 eura a za 550W se ne secam ali znam da je bila :boom: !!!
Hvala lepo.

Pozdrav :wave;

Nazad
Vrh Dno