Šta je novo?

Sinus 154 DSL SE ADSL Router - da li je neko ovo podesavao kod nas?

Wizz

Čuven
Učlanjen(a)
02.01.2004
Poena
620
Dobio sam iz Nemacke T-Com-ov ADSL router Sinus 154 DSL SE, koji je radio na nemackom telekomu, medjutim sta god da sam podesavao nikako nisam uspeo da ostvarim konekciju na Beotelovom ADSL-u, cini mi se da ostvari konekciju sa centralom ali ne prodje logovanje na samog provajdera...

Od opcija ima samo da se bira da li je u pitanju T-Com ili neki drugi provajder, nakon toga username i pass i ispod DNS serveri... nista vise.

Postoji li mozda neki firmware upgrade?

Hvala unapred!

Dobio sam iz Nemacke T-Com-ov ADSL router Sinus 154 DSL SE, koji je radio na nemackom telekomu, medjutim sta god da sam podesavao nikako nisam uspeo da ostvarim konekciju na Beotelovom ADSL-u, cini mi se da ostvari konekciju sa centralom ali ne prodje logovanje na samog provajdera...

Od opcija ima samo da se bira da li je u pitanju T-Com ili neki drugi provajder, nakon toga username i pass i ispod DNS serveri... nista vise.

Postoji li mozda neki firmware upgrade?

Hvala unapred!

Nemacki Telecom koristi Annex B taj ruter je za ISDN.

Pa možda i Wizz ima isdn, ali sve jedno, ja misli da ne može ni firmware da menja ako ne može da uđe u napredna podešavanja rutera.

Hvala na brzim odgovorima, na zalost jos nisam uspeo da ga nateram da radi. Znam da je Annex B za ISDN koji i imam kod kuce. Provajder za ADSL mi je BeotelNet i koliko sam ja upucen jedino bi trebao "nekako" promeniti parametar 0/35 na 8/35 - sto na zalost u regularnim podesavanjima nema... Posle duzeg "veslanja" po nemackim forumima, nadjem kako da dodjem i do tih podesavanja, ali ma sta god mu podesio uvek se posle reboot-a vrati na 0...

Ako neko ima ideju sta dalje... ili da ga batalim...

Nazad
Vrh Dno